• Elias
  • Nevis
  • De Torens

De Torens Aarschot

OPENDEURDAG 17 NOVEMBER!

De Torens Aarschot

OPENDEURDAG 17 NOVEMBER!

OPENDEURDAG ZATERDAG 17 NOVEMBER van 10u tot 15u in ons modelappartement te Kampenhout, Haachtsesteenweg 375-377, kom vrijblijvend langs!

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek. De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter. Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt  parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd. De hedendaagse en comfortabele tot luxueuze één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met aangename terrassen, worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Maar als koper heeft u uiteraard zelf nog inspraak in de afwerking en indeling van uw appartement.

 
Wordt u één van de nieuwe bewoners of bent u op zoek naar een slimme investering? Contacteer ons vandaag nog en kom er alles over te weten, 0495/38 70 38!

localisation

Leuvensestraat | Aarschot

Contactez-nous

INFOLETTRE