Katharinae II Kortenberg

VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Katharinae II Kortenberg

VOLLEDIG UITVERKOCHT!

VOLLEDIG UITVERKOCHT!

Residentie Katharinae II is een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 6 luxueuze appartementen, uitstekend gelegen in een rustige éénrichtingstraat in het centrum van Kortenberg.

Met haar ligging tussen Leuven en Brussel is het een ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren. Bovendien zijn er verschillende kleinhandelszaken en een supermarkt op wandelafstand van de residentie.

Met oog voor detail, licht en leefruimte is elk van deze 6 luxueuze appartementen een oase van stijl, comfort en rust. De afwerking van alle appartementen wordt voorzien in hoogwaardige materialen zoals: eiken parket, grote keramische tegels, videofoon, ... en er zijn ruime budgetten voor afwerking van keuken en badkamer naar eigen keuze. Gezien het nieuwbouw betreft, kan u ook zelf de indeling van uw appartement nog mee bepalen.

Ieder appartement is voorzien van 2 of 3 slaapkamers en beschikt over een zuidegericht terras of privatief tuintje. Onder het gebouw zijn er nog afgesloten garageboxen en kelderbergings voorzien.

Ligging

Sint Catharinastraat 1 | 3070 Kortenberg