Louis Delhaize Group opent winkel in nieuwe stadswijk De Torens

... mei 24, 2022 / Commercieel

Project De Torens, dat is een nieuwe stadswijk in het hart van Aarschot. Naast 250 woonunits, zal er ook ruimte zijn voor groen én een gezellig binnenplein. De dynamiek van het binnenplein zal mede bepaald worden door de handelszaken die zich hier zullen vestigen.

Commerciële ruimten in woonproject De Torens

We zijn dan ook verheugd u te kunnen meedelen dat Louis Delhaize Group een winkel zal openen op de site. In een nieuwe winkelruimte van ongeveer 2.000m² uitgevend op het nieuw aangelegde plein, zullen zij de nieuwe woonwijk voorzien van alle dagelijkse noden. Zij zagen ook een meerwaarde in deze nieuwe stadswijk mét ondergrondse parking. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit een meerwaarde zal zijn voor de bewoners, de buurt en bezoekers.

Weldra zullen we u kunnen informeren omtrent andere huurders die in De Torens een commerciële opportuniteit zagen.

Heeft u ook nog interesse in een unit voor uw winkel, kantoor of praktijk? Aarzel niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen via info@dyls.be of 02 252 08 88.