Ambachtenlaan Haasrode

Boek uw persoonlijke rondleiding!

Ambachtenlaan Haasrode

Boek uw persoonlijke rondleiding!

Nieuwe KMO-units en kantoren met multifunctioneel karakter!

Op zoek naar een ideale uitvalsbasis voor uw professionele activiteiten of dringend op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden? Deze nieuwe ontwikkeling op het bedrijventerrein van Haasrode is uitstekend gelegen en heeft een snelle verbinding naar de E40.

Het project telt verschillende KMO-units met een oppervlakte van 172m2 tot 345m2. De units beschikken allemaal over een minimale vrije hoogte van ongeveer 6 meter en zijn uitgerust met een toegangsdeur en sectionaalpoort van 4 meter.

Aan de voorzijde van het complex zijn er kantoren voorzien, die al dan niet in combinatie met een KMO-unit kunnen gebruikt worden. De kantoren zijn verdeeld over 3 verdiepingen en hebben een oppervlakte van 100m2 tot 222m2.

Zowel de kantoren als de KMO-units kunnen nog naar eigen wensen en behoefte worden afgewerkt en kunnen gekoppeld aangekocht worden indien een grotere oppervlakte noodzakelijk is. Er is voldoende parkeergelegenheid op de site voorzien.

Niet enkel de ligging en de bereikbaarheid van het project zijn een sterke troef, maar ook de architectuur. Het hedendaagse ontwerp is sterk in zijn eenvoud en laat een persoonlijke invulling van de eindgebruiker toe.

Meer weten? Bel ons voor een afspraak, 0495 38 70 38!

 

Geinteresseerd?
Ligging

Ambachtenlaan 14-16 | Haasrode

Type OPP. Terras slpk. prijs status

KMO-unit

Kantoor

Contacteer ons

NIEUWSBRIEF