Prinsenhof Strombeek

Op een toplocatie in Strombeek en op een boogscheut van de hoofdstad, bevindt zich nieuwbouwproject Prinsenhof.

  • Strombeek

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 2013 - 2017

  • 100% verkocht

  • Arcas Architecten

PRINSENHOF, KWALITATIEF WONEN VLAKBIJ DE HOOFDSTAD.

Residentie Prinsenhof combineert een hedendaagse stijl met deze uitzonderlijke ligging.

Het project biedt u 12 appartementen aan met prachtige leefruimtes grenzend aan zonovergoten tuinen en/of terrassen, een eigentijdse keuken, ruime badkamers, een handige berging, 2 of 3 mooie slaapkamers. Er is een ondergrondse beveiligde parking op niveau -1 waarin garageboxen, staanplaatsen en kelders voorzien zijn.Via 1 van de 2 liften en inkomhallen bereikt u moeiteloos uw appartement.

Kwaliteit met de hoofdletter K

De appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals: eiken parket, grote keramische tegels, videofoon,… hoge budgetten voor keuken en badkamer naar eigen keuze. Een geruisloze lift, de ondergrondse parkeergarage, de laatste normen qua energiebeheer. Dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer garanderen een uitzonderlijke levenskwaliteit. Zoals omschreven in het lastenboek komen enkel de beste leveranciers in aanmerking voor de levering en plaatsing van de materialen.

...
Interesse?

Op zoek naar de woning of het appartement van uw dromen? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd de woning die perfect bij u past.

SAMEN BOUWEN WE UW WOONDROOM