Nieuwbouwproject Roosgaerd Zottegem

Welkom in Roosgaerd, Zottegem – De thuisbasis van een nieuw woonerf dat exclusief ontworpen is voor een fijne, serene levensstijl in een zeer groene omgeving.

 

Zorgvuldig ingeplant rond de bestaande historische villa, brengen we twee nieuwe volumes met een totaal van 52 unieke appartementen naar deze geweldige locatie. De versterking en het behoud van de parktuin krijgt bovendien een centrale rol in de ontwikkeling toegewezen.

 

Benieuwd naar (veel) meer? Vul hier het contactformulier in en wij brengen u graag op de hoogte over deze Zottegemse parel.

 

 

  • Zottegem

  • Residentieel vastgoed (appartementen)

  • 9.200 m2

  • 2023 -

  • LANCERING

  • A2O Architecten

Kwaliteit van open ruimte en architectuur vormen de kapstok

Het hart van het nieuwbouwproject is Villa Rozengaerd, een historisch pand van 1930 dat gebouwd werd door de bekende architect Oscar Van de Voorde. Met respect voor zijn rijke geschiedenis en mits de nodige renovatiewerken blijft dit prachtig stukje, esthetisch erfgoed behouden. De markante villa staat centraal in het ontwerp van de gehele site.

Langs weerskanten van de historische villa bouwen we twee nieuwe woonvolumes die, in totaliteit, 52 twee- en drieslaapkamerappartementen herbergen. De appartementen combineren comfort met luxe en bieden een schitterend zicht op de groene omgeving vanaf de ruime, zuid-west georiënteerde terrassen. De woonruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om aan alle wensen van de moderne bewoner te voldoen, terwijl ook de nodige aandacht wordt geschonken aan privacy en lichtinval.

De weloverwogen architectuur, materialisatie en inplanting van de nieuwe woonvolumes rond de villa vormen een geïntegreerd geheel die de kwaliteit van de plek definiëren. Er ontstaat als het ware een evenwicht tussen architectuurstijlen die hun eigen tijdsgeest duidelijk durven tonen, zonder dat ze voor elkaars aandacht concurreren.

Ik heb interesse >

 

 

GROENE CORRIDOR

Op de site is heel wat kwalitatief groen aanwezig. Dit groen wordt de drager van het project en blijft maximaal behouden. Het ecologisch, waardevol groen zal het algeheel beeld van de site dus blijven bepalen.

Daarnaast doorprikken we het project met een ruime patio, enkele trage wegen en bezaaien we de buitenruimte met leuke rustplekjes of tuinkamers. We bannen de auto uit het binnengebied, richting ondergrondse parking, en maken een genereuze plek waar bewoners in alle vrijheid ‘den buiten’ mogen innemen. Ook het achterliggend landschapspark voorziet beleven in een serene omgeving.

Ik wil hier wonen >

 

 

DUURZAAMHEID

Van hernieuwbare energiebronnen over intelligente mobiliteitskeuzes tot kwaliteitsvol wonen. Bij Dyls zijn we vastbesloten om te bouwen aan een duurzame toekomst en schenken daarom bijzonder veel aandacht aan een energie-efficiëntie en een milieubewuste ontwikkeling. Kortom, nieuwbouwproject Roosgaerd is dé ideale plek om te genieten van een comfortabel leven in een prachtige, groene omgeving.

Ik zoek een nieuwe thuis >

 

 

EEN NIEUWBOUWAPPARTEMENT AAN VERLAAGD BTW-TARIEF!

Een appartement in Roosgaerd, Zottegem komt in aanmerking voor aankoop aan verlaagd BTW-tarief (momenteel 6% tot het einde van dit jaar), mits voldaan aan de voorwaarden. We lichten dit graag aan u toe.