handelspand te huur

“Leuven, eeuwenoud springlevend”, de slogan waarmee de stad jaarlijks heel wat bezoekers naar zich toe trekt.

 

Naast haar bewoners, kan stad Leuven ook jaarlijks rekenen op heel wat bezoekers. Denk maar aan de (internationale) studenten die tijdens het academiejaar op kot zitten, maar evengoed toeristen die Leuven als ideale uitvalsbasis zien en aangetrokken worden door de historiek van de stad en haar rijke cultuur. Een heel diverse afzetmarkt met commerciële opportuniteiten. Dat maakt van Leuven dus dé ideale locatie om uw ondernemersdroom waar te maken.

 

Diestsestraat 64 in Leuven, de plaats waar schoenwinkel Plenty jaren gevestigd was, wordt momenteel casco te huur aangeboden. Dankzij de ligging in de autoloze winkel-wandelstraat van Leuven mét de nabijheid van grote(re) spelers als Galeria Inno, Veritas, Calzedonia, Rituals, Casa wonen,… kan u op heel wat passage rekenen.

  • Commercieel vastgoed

  • 370 m2

  • 2024

  • In ontwikkeling

Uw ondernemersdroom in levendig Leuven

Het pand bestaat gelijkvloers uit een handelsruimte van 270 m2 en een ruime kelder van 100 m2. Dankzij de grote raampartijen geniet uw toekomstige zaak van heel wat zichtbaarheid. Bovendien wordt deze ruimte casco aangeboden, waardoor u nog alle kanten op kan met indelingen, afwerkingen,…

 

Contacteer ons en we bekijken graag de mogelijkheden samen mét u! Bel 02/252.08.88 of info@dyls.be.