Ontdek ons project De Torens op zaterdag 18/9

Plan vandaag uw persoonlijk ontdekkingsmoment nog - plaatsen zijn beperkt
... september 6, 2021 / Nieuws

Woonproject De Torens komt tot leven. Elke dag geeft het team van Dyls het beste van zichzelf op de werf en dat loont. De eerste gebouwen langs de Leuvensestraat tonen hun werkelijke gelaat en het lijkt alsof de renders tot leven komen.

Samen met de bouw, vordert de verkoop in de verschillende projectzones gestaag. Residentie Zagros is voor meer dan 75% uitverkocht en ook in gebouw Nevis zijn er nog slechts 2 units beschikbaar. De bouw van de projectzones Elias en Elbrus gaat nu ook hard en de verkoop volgt deze snelheid.

Wist u trouwens dat heel wat van de kopers voor het eerst kennis maakten met deze nieuwe stadswijk tijdens een ontdekkingsmoment? Onze verkoopadviseurs nemen graag de tijd om het project toe te lichten, te luisteren naar uw wensen en zo eventueel het appartement van uw dromen te vinden.

Maak nu snel uw afspraak via info@dyls.be of 0495 38 70 38.

Plan uw persoonlijk ontdekkingsmoment