OP PLAN KOPEN: HOE WERKT DAT?

ALLES OVER EEN NIEUWBOUWWONING OF APPARTEMENT OP PLAN KOPEN BIJ DYLS
... augustus 24, 2021 / Investeren

Een woning aankopen is een grote stap. Dat begrijpen we bij Dyls maar al te goed. Daarom laten we niets aan het toeval over. Als u een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement op plan aankoopt, wordt u van A tot Z begeleid: van de eerste infobrochure tot de definitieve oplevering. Zo zorgen we ervoor dat het plan in geen tijd uitgroeit tot een droomwoning waar het voor u écht thuiskomen is. Hoe we dat doen? In drie duidelijk uitgewerkte stappen.

STAP 1: DE AANKOOP

Heeft u een woning of appartement gevonden dat qua locatie en concept volledig aan uw wensen voldoet? Proficiat! Dan stellen we graag een compromis of verkoopovereenkomst op die de aankoop definitief maakt.

 

DYLS. UW GARANTIE OP KWALITEIT.

Alle projecten van Dyls vallen onder de Wet Breyne. Die garandeert u uitgebreide bescherming, onder meer via een contract met transparante informatie over de totaalprijs en betalingsvoorwaarden van een project. Bovendien legt de Wet Breyne de verantwoordelijkheden vast en voorziet ze de nodige financiële garanties. Zo bent u als koper altijd optimaal beschermd.

 

STAP 2: DE AFWERKING

De afwerking van uw woning gebeurt 100% op maat. Ons team van experts staat klaar om samen met u een instapklare woning of appartement te realiseren die perfect past bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. We begeleiden u van A tot Z: van het bepalen van de positie van uw stopcontacten tot de keuze voor tegels of parket en de indeling van uw keuken of badkamer. Bovendien kan u altijd terecht bij één vaste contactpersoon die op de hoogte is van de vordering van de werken en die uw dossier door en door kent.

EEN APPARTEMENT KOPEN OP PLAN:
UW VOORDELEN OP EEN RIJ.
 

·       Afwerking op maat en begeleiding van A tot Z.

·       Transparant budget en duidelijke timing.

·       Volledig nieuwe woning volgens de nieuwste normen.

·       Slimme investering.

·       Volledige bescherming dankzij de Wet Breyne.

STAP 3: DE OPLEVERING

Tijdens de werken zal uw contactpersoon u regelmatig informeren over de vordering van de werken. Als de werken beëindigd zijn, is het grote moment daar, de oplevering. U ontvangt de sleutels van uw woondroom en kan verhuizen.

Bij Dyls hebben we meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en bouwen van nieuwbouwprojecten op maat van onze kopers. Meer weten over onze werkwijze of expertise? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Neem contact met ons op voor meer info