Werk aan de winkel bij Dyls

Een blik op de plannen voor het najaar
... augustus 23, 2021 / Jobs

Nu er stilaan een einde komt aan de COVID-19 pandemie en we ons kot weer (bijna) als vanouds uit mogen, is dit hét uitgelezen moment om vooruit te kijken naar de toekomst.

Zoals elke sector heeft ook de bouwsector enkele rake klappen gekregen. De lockdown zorgde (en zorgt nog steeds) voor enorme vertragingen in productie en leveringen van materialen en bijgevolg lopen deadlines en opleveringen uit. We zien echter dat het consumentenvertrouwen behouden blijft en de Belg nog steeds, pandemie of niet, een baksteen in de maag heeft. Dit vertrouwen werd bovendien versterkt door de federale maatregel omtrent de verlaging van BTW op nieuwbouw (meer hierover in onze blog).

 

“Dankzij dit vertrouwen, kunnen wij als bedrijf ook blijven investeren in de toekomst. De komende jaren zal de vraag naar energiezuinige woningen en appartementen die voldoen aan de laatste normen stijgen én bovendien verwachten wij ook dat het investeringsvastgoed een vaste waarde zal blijven. Dit alles zorgt ervoor dat wij, met heel wat projecten in de pipeline, op zoek zijn naar verschillende nieuwe medewerkers om ons team uit te breiden. Gezien wij alles in-house aanbieden, van ontwikkeling over verkoop tot klantenbegeleiding en bouw, zijn er openstaande vacatures op verschillende domeinen.” – Dominique Van Etterijk, managing director.

 

Binnen Dyls kan iedereen zich zowel professioneel als persoonlijk ontplooien. Werken bij Dyls, dat is deel uitmaken van een hecht team dat samenwerkt naar éénzelfde doel. Het is in de basis immers nog steeds een familiebedrijf dus dat familiale karakter zit in het DNA. Geen ingewikkelde hiërarchieën, maar wél een vrij vlakke structuur met mogelijkheid tot open communicatie en eigen inbreng.

Een actueel overzicht van de profielen waarnaar Dyls op zoek is, kan u steeds vinden via deze link.

Bekijken de openstaande vacatures