KU Leuven plaatst 52 containerkoten voor buitenlandse studenten

Vraag naar studentenkoten door (internationale) studenten overstijgt het aanbod
... juli 12, 2021 / Investeren

Afgelopen weekend lazen we in De Tijd dat de KU Leuven studentenhuisvesting zal voorzien in containers. De snelle groei van het aantal internationale studenten op de Leuvense vastgoedmarkt kan volgens de KU Leuven enkel op korte termijn opgevangen worden door het plaatsen van containerkoten.

Na de corona-crisis is de populariteit van Leuven als studentenstad ongezien. Heel wat internationale studenten kiest voor Leuven als uitvalsbasis én ook de Erasmus-programma’s kennen een groot succes. Dit alles zorgt voor een grote stijging van de vraag naar studentenhuisvesting. Nog maar eens het bewijs dat een investering in (studenten-)vastgoed een zekere keuze is. Ook bij Dyls geloven we sterk in dat de markt van het kwalitatieve studentenvastgoed de komende jaren nog gaat groeien.

Het volledige artikel kan u hier lezen.

Meer weten over investeren in vastgoed?