Welcome in our team!

... oktober 25, 2021 / Jobs

Met projecten als De Torens, Fondatel, Iroh, … zijn onze teams druk in de weer om heel wat pareltjes af te leveren. Van woondromen tot kwalitatieve investeringen. Om dit alles te kunnen blijven doen, kunnen wij vanaf heden rekenen op wat extra man- en vrouwkracht.

We stellen u dan ook graag voor:

Floris

Floris is 28 jaar oud en versterkt ons team als projectleider. Hij deed zijn eerste werkervaring op bij Nathan Projects en ging nadien aan de slag bij een algemeen aannemingsbedrijf. Nu bijt hij zich vast in onze nieuwe projecten in Herne, Fondatel en Iroh. Na het werk kan je hem al eens op de fiets tegenkomen, ook blijkt hij een competitieve padelspeler te zijn die niet graag verliest van zijn collega’s.

Jordy

Jordy is een extra toegewijde kracht op onze werf van De Torens in Aarschot. Hij kent Aarschot op zijn duimpje aangezien hij hier school liep. Hij is niet vies van wat handenarbeid en steekt na de uren graag de handen uit de mouwen. Je vindt hem dan verbouwend in zijn eigen woning. Bovendien houdt hij er nog een unieke hobby op na: Jordy is een grootse Mercedes oldtimer fan en houdt zich bezig met restaurantie van pareltjes waarna hij meetings bezoekt en rondritjes maakt. Leuk, toch?

Michiel

Michiel vervoegt ons team in Leuven. Hij is naast de bouw gebeten door voetbal. In de spionkop van Oud-Heverlee-Leuven schreeuwt hij onze lokale voetbalploeg naar de overwinning. Vraagt Michiel verlof, dan kan je hem al fietsend spotten tussen de Franse lavendelvelden of waagt hij zich aan een uitdagende skipiste.

Debbie

Debbie is de vrouwelijke kracht op de afdeling klantenbegeleiding. Na enkele jaren bij o.a. Bulthaup, heeft ze er nu weer resoluut voor gekozen om klanten van A-Z te begeleiden. Momenteel neemt ze een groot deel van de klantenbegeleiding van ons project in Aarschot op zich. Na de werkuren is ze een toegewijde mama van 2 én vindt ze zelfs de tijd om gezonde lunches te bereiden, iets wat haar collega’s alleen maar benijden! Daarnaast is er in haar drukke planning ook nog tijd voor wat ontspanning: al U-bouncend werkt ze ook nog aan haar conditie.

 

Zoals u kan lezen, een leuke mix van enthousiaste teamleden die je heel binnenkort misschien wel tegenkomt! Wij wensen hen alvast veel succes.