Eigentijdse studentenkamers op een unieke locatie

Investeren met grote onderscheiding
... december 17, 2021 / Investeren

Verder studeren lijkt een aanhoudende trend in ons land en alsmaar meer jongeren ruilen het ouderlijke huis in voor een eigen plek op kot. Die stijgende vraag naar studentenkamers zorgt voor een tekort op de Belgische vastgoedmarkt. Ook de stijging van het aantal 18+ers en internationale studenten zorgt voor een ongeziene rush naar studentenkamers. In Leuven is het aanbod van kwalitatieve studentenhuisvesting onvoldoende om te voldoen aan de huidige vraag.

NOOD AAN EXTRA STUDENTENKAMERS IN LEUVEN

Alle grote steden hebben te kampen met een te klein aanbod aan kwalitatieve studentenkamers. Als we de berekeningen mogen geloven, zullen er binnen enkele jaren 95.000 extra studentenkoten nodig zijn. Leuven, Vlaanderens grootste studentenstad, is koploper.

80% van de studenten die in Leuven studeren, huren op de privé-markt. Er is een aanzienlijk tekort aan studentenkoten, waarbij een sober kot niet meer voldoet aan hoge eisen van de moderne student. De tijd waar jongeren zich tevreden stelden met een basic kamer ligt inmiddels achter ons. Eigen sanitair, eigen keuken, een moderne, kwalitatief afgewerkte kamer en dit allemaal op een toplocatie, zijn de (hoge) verwachtingen.

NIEUW, UNIEK INVESTERINGSPROJECT

Om aan de stijgende vraag tegemoet te komen, verenigen Stad Leuven, Qrf en Dyls de krachten. In samenwerking met Polo architecten bouwen we uniek studentenproject YOU, een prachtige investeringsopportuniteit in de Bondgenotenlaan van Leuven. Er herrijzen 142 studentenkamers en -studio’s gelegen op een toplocatie in de stad. We bewaren voldoende ruimte voor handelszaken en ook winkel Match blijft behouden.

Project YOU wordt dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven:

  • Centraal gelegen in het hart van de stad. De Bondgenotenlaan is de bekendste winkel-wandelstraat van Leuven. Alles is vlakbij;
  • Instapklaar en gemeubeld met vast meubilair;
  • Trendy, kwaliteitsvolle afwerking van elke unit;
  • Gezellig, groen binnenplein en gemeenschappelijke ontspanningsruimtes.

Kortom, YOU Leuven zijn eigentijdse studentenkamers op een unieke locatie.

INVESTEREN MET GROTE ONDERSCHEIDING 

Investeren in YOU is absoluut een goede belegging gezien de alsmaar stijgende vraag naar kwalitatieve studentenkamers in Leuven. Bovendien garanderen de aanhoudende stijgende huurprijzen een zeer mooi rendement van uw investering. Tot slot koopt u tot eind 2021 aan onder 10% registratiebelasting (in plaats van 12%).

Heeft u interesse in studentenproject YOU en wilt u graag meer weten over dit project? Contacteer ons. Onze vastgoedadviseurs bezorgen u met plezier alle informatie.