Met hernieuwbare energie naar duurzaam wonen

Wij bouwen aan een zorgeloze toekomst
... juni 13, 2022 / Commercieel

Kom naar de Fondatel-opendeurdag op zaterdag 25 juni 2022 en ontdek onze vooruitstrevende, toekomstbestendige manier van bouwen.

De nieuwbouwwoningen van Fondatel, Herne worden allemaal BEN gebouwd. Daarnaast krijgen kopers de mogelijkheid om hun woning extra uit te rusten met een warmtepomp plus vloerverwarming, zonnepanelen en zonnecollectoren.

Interesse? Kom naar de Fondatel-opendeurdag op zaterdag 25 juni 2022 en ontdek onze vooruitstrevende, toekomstbestendige manier van bouwen. Plan hier uw persoonlijke rondleiding en ervaar hoe u futureproof kan wonen in Herne.

Past de datum niet in uw planning? Schrijf u ook zeker in, we contacteren u om een ander moment in te plannen.

We hopen u daar te ontmoeten!

SCHRIJF U HIER IN