Dyls kijkt vol vertrouwen naar de toekomst ondanks onheilspellende berichtgeving uit de bouwsector

... mei 23, 2022 / Jobs

Sinds een kleine twee jaar wordt het nieuws gedomineerd door negatieve berichtgeving en ook de bouwsector krijgt te maken met een aantal uitdagingen; prijsstijgingen, tekort aan grondstoffen en vertragingen. Het antwoord van Dyls is eenvoudig.

“Ons team plant alles goed op voorhand in en mede dankzij de goede relaties met onze leveranciers, kunnen we de vinger aan de pols houden zodoende de impact op onze werven en voor onze kopers te beperken.” aldus Dominique Van Etterijk.
“Daarnaast merken we dat kopers vastgoed nog steeds, en terecht, als een waardevaste belegging aanschouwen. Ook de verlaging van de BTW op nieuwbouw door de overheid heeft een positieve invloed op de verkopen.”

Het ondernemersvertrouwen bij Dyls zit goed. Sinds enkele jaren kent het bedrijf een enorme groei. Meer, grotere en uitdagendere projecten. Heel vaak gaat het om renovatieprojecten of herontwikkelingen van ‘verloren’ binnengebieden.
“Wij willen blijven groeien en zijn ervan overtuigd dat, vandaag meer dan ooit, mensen op zoek zijn naar een thuis. Een veilige haven, een eigen plek. Onze afdeling prospectie kent de noden van potentiële kopers en werkt projecten uit die hieraan tegemoetkomen. Het gaat zowel om investerings- als residentiële projecten.” – Dominique Van Etterijk.

Meer projecten betekent meer nood aan mensen. In alle afdelingen van het bedrijf zijn nieuwe krachten meer dan welgekomen.
“Als zaakvoerders staan wij letterlijk en figuurlijk ‘on the field’ of beter gezegd, ‘op de werf’. Elk project wordt door Yves en mezelf mee vorm gegeven. Werken bij Dyls betekent dus, korte en directe communicatielijnen, ruimte voor persoonlijke groei en het nemen van initiatief. Ben je hands-on en op zoek naar een vaste job in een gezond bedrijf, bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog.” Dominique Van Etterijk.

Bekijk onze openstaande vacatures hier.