Dyls trekt nog een laatste spurt alvorens van een deugddoend bouwverlof te genieten

... juli 15, 2022 / Nieuws

De eerste helft van het jaar zit erop, de scholen hebben de deuren voor twee maanden achter zich gesloten en ook in de bouwsector is het nog even alle hens aan dek alvorens het bouwverlof straks ingaat.

Het sluitstuk van deze eerste jaarhelft is voor Dyls ongetwijfeld de oplevering van onze eerste gebouwen in de nieuwe stadswijk De Torens. De kopers van de appartementen in de gebouwen Zagros en Nevis kregen hun sleutels de afgelopen weken overhandigd en dat leverde heel wat lachende gezichten op! Hard werk dat geapprecieerd wordt, daar doet team Dyls het voor.

We laten u graag meegenieten, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden:

Vanaf 16 juli geniet team Dyls van een welverdiende vakantie en zullen onze kantoren gesloten zijn. Op maandag 1 augustus zijn we er terug en bouwen we graag verder aan uw woondromen.

Hasta luego,

Team Dyls