Het jaarlijks bouwverlof staat voor de deur

Van maandag 22 juli tot zondag 28 juli zijn we gesloten
... juli 10, 2024 / Nieuws

De zomer is weer aangebroken en zoals elk jaar nemen we een welverdiende pauze tijdens het bouwverlof. Dit jaar zijn we gesloten van 22 juli tot 28 juli. We hopen dat ook u van deze periode kunt genieten om op te laden en tijd door te brengen met uw familie en vrienden.

Bouwverlof Zomer 2024 staat voor de deur!

Halverwege Het Jaar: Een Terugblik

Het eerste halfjaar van 2024 is voorbijgevlogen en we zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Onze verschillende werven maken goede vorderingen, het is geweldig om te zien hoe projecten YOU, De Torens, Fondatel etc. vorm krijgen. Veel dank aan de inzet van ons toegewijde team!

Dank aan Onze Kopers

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om onze kopers hartelijk te bedanken. Uw vertrouwen en geduld zijn van onschatbare waarde voor ons. Elk project dat we realiseren, doen we met de intentie om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer en we waarderen de samenwerking die we met u hebben opgebouwd.

Terug aan de Slag op 29 Juli

Vanaf maandag 29 juli zijn we weer volledig operationeel en staan we klaar om verder te werken. We kijken ernaar uit om de tweede helft van het jaar met dezelfde energie en toewijding voort te zetten als de eerste helft. Mocht u vragen hebben tijdens onze afwezigheid, aarzel dan niet om een bericht achter te laten; we nemen zo snel mogelijk contact met u op zodra we terug zijn.

Geniet van de zomer en tot snel!

Alvast interesse in onze projecten? Bekijk dan zeker onze projectpagina.