De zomer strijkt neer in de binnentuin van studentenproject YOU

Prachtige zomerbloei brengt terras tot zijn recht
... juli 4, 2024 / Nieuws

Als projectontwikkelaar zijn we altijd op zoek naar manieren om onze projecten tot leven te brengen en een omgeving te creëren waarin bewoners zich thuis voelen. Begin dit jaar hebben we in de binnentuin van ons studentenproject YOU de eerste plantjes geplant en het terras aangelegd. Het resultaat is verbluffend.

Ontdek de binnentuin van studentenproject YOU.

Studentenproject YOU Leuven binnentuin
.
Een kijkje achter onze gevels: Ontdek de binnentuin

Bij binnenkomst in de tuin valt direct het organische ontwerp van de plantenperken op. Deze perken zijn zorgvuldig aangelegd om een natuurlijke, vloeiende uitstraling te creëren. De keuze voor verschillende soorten groen zorgt voor een levendige en gevarieerde aanblik. Vanaf de verschillende verdiepen is het een waar kunstwerk.

Groei en bloei

Dankzij de warme zomerdagen zijn de planten flink gegroeid en staan de bloemen nu in bloei. Dit geeft de tuin een charmante uitstraling. De houten planken van het terras hebben door de zon een prachtige vergrijsde kleur gekregen, waardoor de natuurlijke tekening van het hout nog beter tot zijn recht komt. Het effect voegt een extra dimensie toe aan de serene sfeer van de tuin.

Ontspannen en genieten

Het terras biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Met de verplaatsbare tafels en stoelen geven we heel wat mogelijkheden aan de studenten om in de zon een kopje koffie te drinken, te studeren of gewoon te genieten. De combinatie van groen, hout en de witte muren zorgt voor een harmonieuze balans tussen natuur en architectuur. Studenten vinden hier een oase van rust midden in het springlevende Leuven.

Een project om trots op te zijn

We zijn enorm trots op hoe de binnentuin van YOU zich heeft ontwikkeld. Het is een bewijs van wat mogelijk is met zorgvuldige planning en toewijding aan duurzaamheid en esthetiek. Zelf op zoek naar een investering of een studentenkamer voor de student des huizes? We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen, ontdek de binnentuin van studentenproject YOU.

Interesse of heeft u vragen over YOU of onze andere projecten? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.