Vlotte verhuur van studentenresidentie YOU

Vele pluspunten maken deze residentie zeer gewild
... juni 20, 2024 / Nieuws

Welkom in studentenresidentie YOU, de toekomst van studentenhuisvesting in Leuven! Deze moderne residentie biedt niet alleen de perfecte uitvalsbasis voor studenten die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische woonruimte, maar ook een levendige gemeenschap en tal van faciliteiten die het studentenleven verrijken. Investeerders verhuren de studentenkamers en -studio’s aan een sneltempo dankzij de verschillende pluspunten van de residentie, zo horen we ook van Wim Van Herck van Immo Liv’it.

.

Ontdek in dit artikel de redenen voor de vlotte verhuur van studentenresidentie YOU.

De Perfecte Locatie

De residentie YOU bevindt zich in het hart van Leuven, op de iconische Bondgenotenlaan. Deze centrale ligging betekent dat studenten slechts enkele minuten verwijderd zijn van het station, de KU Leuven, winkels, restaurants en het bruisende nachtleven van de stad. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te studeren of juist midden in de actie wilt zijn, YOU biedt het beste van beide werelden.

Instapklare en Bemeubelde Kamers en Studio’s

De verhuizing naar een nieuwe stad en het vinden van geschikte huisvesting kan stresserend zijn. Een grote troef is daarom dat al de studentenkamers en -studio’s volledig bemeubeld zijn. Een comfortabel bed, een kledingkast, een functioneel bureau en een eigen badkamer, het is er allemaal. Voor studenten die graag hun eigen maaltijd bereiden, zijn de studio’s met volledig uitgeruste kitchenette ideaal.

Gemeenschapsgevoel en Binnentuin

Wat YOU echt bijzonder maakt, is de nadruk op gemeenschapsgevoel. De residentie beschikt over een prachtige binnentuin waar studenten kunnen samenkomen, ontspannen en studeren. Dit toevluchtsoord in het midden van de stad biedt een perfecte plek om tot rust te komen na een lange dag vol lessen.

Eindgebruikers en investeerders

Onder de kopers van YOU vinden we zowel eindgebruikers als investeerders terug. Het percentage tussen beiden loopt bijna gelijk op, 55% investeerder en 45% eindgebruiker. Van de aangekochte units als investering is reeds 80% verhuurd, nog voor de start van de zomervakantie.

“We kunnen met trots zeggen dat er reeds 30 studentenkamers en -studio’s verhuurd zijn nog voor het begin van de zomervakantie. Door de groeiende vraag naar studentenvastgoed blijft het een gewilde investering die zorgt voor een continue stroom van huurinkomsten.” – Wim Van Herck, rentmeester Immo Liv’it

Contacteer ons.
Studentenvastgoed blijft een Stabiele en Winstgevende Investering

Investeren in studentenvastgoed biedt tal van voordelen, van groeiende vraag en hoog huurrendement tot relatief lage initiële investeringen en weinig leegstand. Voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiele en winstgevende investering, is studentenvastgoed een aantrekkelijke optie. Met de juiste locatie en goed beheer, is deze vorm van vastgoed een waardevolle toevoeging aan uw beleggingsportefeuille.

Verhuur Commerciële Ruimtes YOU

Ook de commerciële verhuur in YOU doet het goed. Hier vestigen zich binnenkort twee grote spelers: de gastronomische versmarkt CRU en sportmerk Nike.

Bij versmarkt CRU kan u genieten van eenvoudige, authentieke producten op een hedendaagse manier. De versmarkt van CRU verzamelt 10 ambachten of metiers onder één dak, elk met hun eigen specialisten. Met de vestiging van Nike in Leuven is de eerste Nike winkel in Vlaams-Brabant een feit. We kijken er al naar uit wanneer deze winkels hun deuren zullen openen.

YOU biedt alles wat een student zich kan wensen: een centrale locatie, moderne en comfortabele kamers, en een levendige gemeenschap. Dit resulteert dan ook in de vlotte verhuur van studentenresidentie YOU. Ontdek waarom YOU de ideale investering is in Leuven! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op.

Contacteer ons.