Nieuwe Ondergrondse Parking De Torens

Bezoek deze beveiligde parking op Leuvensestraat 118 - Aarschot
... juni 12, 2024 / Nieuws

Aarschot blijft zich ontwikkelen en moderniseren om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van zijn inwoners en bezoekers. Een belangrijke mijlpaal in deze ontwikkeling is de opening van een nieuwe ondergrondse parking op Leuvensestraat 118. Welkom in Parking De Torens! Deze nieuwe faciliteit zal niet alleen zorgen voor meer parkeerplaatsen, maar zal ook een aanzienlijke impact hebben op de verkeersdoorstroming en de algehele toegankelijkheid van het stadscentrum.

Parking De Torens Aarschot
;
Verbeterde Parkeermogelijkheden

De nieuwe ondergrondse parking  De Torens is strategisch gelegen aan Leuvensestraat 118, een centrale locatie die ideaal is voor zowel lokale bewoners als bezoekers. De parkeerplaats biedt plaats aan een 200-tal voertuigen, wat een aanzienlijke verhoging betekent van het aantal beschikbare parkeerplaatsen in het hart van de stad. Met moderne voorzieningen, ruime parkeerplaatsen en beveiligde toegang, zorgt deze nieuwe faciliteit voor een veilige en comfortabele parkeermogelijkheid voor iedereen.

Goedkoper parkeren dan langs de straat

Naast de bovenstaande voordelen, heeft Parking De Torens ook nog enkele andere pluspunten. Zo is parkeren in deze ondergrondse parking goedkoper dan parkeren langs de straat. Bovendien staat u hier beschermd tegen weer en wind en is deze parking beveiligd.

Verplaatsing van de Markt

Een bijkomende verandering die voortvloeit uit de opening van de nieuwe parking is de verplaatsing van enkele marktkramen. Tot nu toe werd de markt gehouden in de Leuvensestraat, maar vanwege de opening van de parking, zullen enkele kramen verplaatst worden naar een nieuwe locatie iets verderop. Deze locatie zal zowel de bereikbaarheid als de zichtbaarheid van de markt waarborgen, zodat marktkramers en bezoekers nog steeds kunnen genieten van de levendige marktsfeer die Aarschot zo uniek maakt. Vanaf 4 juli bent u ook elke donderdagochtend welkom op de Sint-Niklaasberg.

Voordelen voor de Gemeenschap

De introductie van de nieuwe ondergrondse parking en de verplaatsing van de markt bieden diverse voordelen voor de gemeenschap. Ten eerste zal het verminderen van het aantal voertuigen op straat zorgen voor een betere verkeersdoorstroming en minder congestie in het stadscentrum. Bovendien zal de verplaatsing van de markt bijdragen aan een betere verdeling van de voetgangersstroom, wat de algehele winkelervaring in Aarschot ten goede zal komen.

Daarnaast zal de extra parkeercapaciteit het eenvoudiger maken voor bezoekers om naar het stadscentrum te komen, wat op zijn beurt de lokale economie kan stimuleren. Winkeliers en horeca-uitbaters kunnen profiteren van de verhoogde bezoekersaantallen, wat bijdraagt aan een bruisend en levendig stadsleven.

De nieuwe ondergrondse parking De Torens op Leuvensestraat 118 is een spannende ontwikkeling voor Aarschot. Het biedt niet alleen een broodnodige oplossing voor de parkeerproblemen in het stadscentrum, maar draagt ook bij aan een betere mobiliteit en een aangenamere winkelervaring voor iedereen. De verplaatsing van de markt vereist enkele aanpassing rond de plaatsing van de marktkramen, maar de stad voorziet de juiste communicatie en ondersteuning om van dit ook een positieve verandering te maken.

Wij kijken uit naar de toekomst en de positieve impact die deze nieuwe parking op het leven in Aarschot heeft. Bezoek Parking De Torens binnenkort en ervaar zelf de voordelen van deze vooruitgang!

Lees meer over de verplaatsing van de marktkramen. Meer info over project De Torens? Bezoek dan zeker de website of onze projectpagina.

In juni kan u elke donderdagvoormiddag ons modelappartement vrijblijvend bezoeken tussen 9 en 12 uur!