Nieuwbouwproject De Torens Aarschot

Nieuwbouwstadswijk De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud. Een stad met een rijk verleden en een duidelijke toekomstvisie.

 

Het project herbergt vijf projectzones met elk hun eigen, unieke karakter. Daarnaast bouwen we een nieuw autovrij centrum met gezellige winkels, een mooi centraal plein en tal van groene zones. Zo wordt wonen, winkelen en ontspannen perfect op elkaar afgestemd.

 

Contacteer ons en bezoek ons mooi modelappartement op de site.

 

 

 

  • Aarschot

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 63.500 m²

  • 2021 - 2024

  • In verkoop

  • A2O Architecten - DRDH Architects - C+S Architects

DÉ NIEUWE MANIER VAN LEVEN

Bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen. Bovendien installeren we een collectief systeem van warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor u voorbereid bent voor de toekomst.

Het project herbergt 1 tot 3- slaapkamer appartementen met ruime leefterrassen. Ondergronds is een ruime, prachtige parkeergarage voorzien.

Ik heb interesse in dit project >

EEN NIEUWBOUWAPPARTEMENT AAN 6% BTW!

Een appartement in De Torens, Aarschot komt in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.

We lichten dit graag aan u toe.

...
Contacteer ons snel!

Wenst u meer informatie over het project of brengt u graag een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op. Onze De Torens-adviseurs staan u graag te woord.

Interesse in woonproject De Torens?