Nieuwbouwproject De Torens Aarschot

Woonproject De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud. Een stad met een rijk verleden en een duidelijke toekomstvisie.

Bovendien komt dit project in aanmerking voor de aankoop aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Vraag naar de voorwaarden.

  • Aarschot

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 63.500 m²

  • 2021 - 2024

  • In verkoop

  • A2O Architecten - DRDH Architects - C+S Architects

DÉ NIEUWE MANIER VAN LEVEN

Woonproject De Torens Aarschot brengt iedereen samen: van starter over gezin tot dynamische 50-plusser en van stadsbewoner tot handelaar en natuurliefhebber. Er zijn 5 projectzones met elk hun eigen, unieke karakter. Groots in kleinschaligheid. Bovendien is de site autovrij en worden de verschillende projectzones doorweven met groene zones.

Langs het publiek plein vindt men gezellige handelsruimtes. Met een plukboerderij en volkstuinproject zal de omgeving rond de Orleanstoren uitgroeien tot de ‘stadstuin’ van Aarschot.

 

DE APPARTEMENTEN

De eigentijdse en comfortabele tot luxueuze appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en aangename terrassen zullen worden afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Maar als koper heeft u natuurlijk altijd inspraak in de afwerking en het ontwerp van uw appartement.

...
Interesse?

Op zoek naar de woning of het appartement van uw dromen? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd de woning die perfect bij u past.

SAMEN BOUWEN WE UW WOONDROOM