Nieuwbouwstadswijk De Torens Aarschot

Nieuwbouwstadswijk De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud.

 

Het project herbergt vijf verschillende woonzones met elk hun eigen, unieke karakter. Daarboven bouwen we een nieuw autovrij centrum met gezellige winkels, een mooi centraal plein en tal van groene zones.

Op zoek naar een nieuwe thuis waar wonen, winkelen en ontspannen perfect op elkaar afgestemd zijn? Wenst u dit project te bezoeken? Dit kan zeker! Vul jouw gegevens in via ons formulier en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact op met u.

 

  • Aarschot

  • Residentieel vastgoed (appartementen)

  • 63.500 m²

  • 2021 - 2024

  • In verkoop

  • A2O Architecten - DRDH Architects - C+S Architects

DÉ NIEUWE MANIER VAN WONEN

Bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen. Door installatie van warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen bent u voorbereid voor de toekomst. Het project gooit hoge ogen op vlak van duurzaamheid.

Het project herbergt 1 tot 3- slaapkamer appartementen met ruime leefterrassen en grote raampartijen. Ondergronds is een ruime, prachtige parkeergarage voorzien.

Ik heb interesse >

 

NIEUWE FASE IN VERKOOP!

Nieuwbouwstadswijk De Torens bestaat uit vijf verschillende woonzones. Gezien het succes van de verkoop van de eerste fases, lanceren we vandaag uitzonderlijk nieuw aanbod.

Hierdoor kunnen we in Aarschot prachtige woonvolumes aanbieden met een prijs vanaf 265.000 euro (afhankelijk van beschikbaarheid, excl. kosten, parking en berging).

Ik wil de mogelijkheden kennen >

EEN NIEUWBOUWAPPARTEMENT AAN 6% BTW!

Een aantal appartementen van nieuwbouwstadswijk De Torens komen in aanmerking voor de tijdelijke BTW-regeling van 6% (in plaats van de gebruikelijke 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.  Wees er snel bij want deze tijdelijke regeling loopt tot het einde van dit jaar! We lichten dit graag aan u toe.

 

Contacteer ons en bezoek ons ingericht modelappartement op de site.