Nieuwbouwstadswijk De Torens Aarschot

Nieuwbouwstadswijk De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud. Een stad met een rijk verleden en een duidelijke toekomstvisie.

 

Het project herbergt vijf verschillende woonzones met elk hun eigen, unieke karakter. Daarboven bouwen we een nieuw autovrij centrum met gezellige winkels, een mooi centraal plein en tal van groene zones.

 

  • Aarschot

  • Residentieel vastgoed (appartementen)

  • 63.500 m²

  • 2021 - 2024

  • In verkoop

  • A2O Architecten - DRDH Architects - C+S Architects

DÉ NIEUWE MANIER VAN LEVEN

Bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen. Bovendien installeren we een collectief systeem van warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor u voorbereid bent voor de toekomst. Het project gooit hoge ogen op vlak van duurzaamheid.

Het project herbergt 1 tot 3- slaapkamer appartementen met ruime leefterrassen en grote raampartijen. Ondergronds is een ruime, prachtige parkeergarage voorzien.

Ik heb interesse >

 

NIEUWE FASE IN VERKOOP!

Nieuwbouwstadswijk De Torens bestaat uit vijf verschillende woonzones. Gezien het succes van de verkoop van de eerste fases, lanceren we vandaag uitzonderlijk nieuw aanbod.

Hierdoor kunnen we in Aarschot prachtige woonvolumes aanbieden met een prijs vanaf 274.000 euro (afhankelijk van beschikbaarheid, excl. kosten, parking en berging).

Ik wil de mogelijkheden kennen >

EEN NIEUWBOUWAPPARTEMENT AAN 6% BTW!

Een appartement in De Torens, Aarschot komt in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.

We lichten dit graag aan u toe.