KMO-park Ambachtenlaan Haasrode

Zoekt u een mooie opportuniteit op een top locatie voor jouw zaak?

 

Op de Ambachtenlaan, te midden van het gekende industrieterrein Research Park Haasrode verkopen we 2 kantoorruimtes en 5 bedrijfsunits.

 

De ruimtes maken onderdeel uit van een nieuw, modern KMO-park, dat een mooie mix van kantoren en bedrijfsunits omvat.

 

 

 

  • Haasrode

  • Investeringsvastgoed

  • 2.800 m²

  • 2019 - 2020

  • 40% verkocht

  • Tecro & Krea Architecten

NIEUWE MULTIFUNCTIONELE KANTOREN EN KMO-UNITS

Het KMO-park bevindt zich op het gekende bedrijventerrein van Haasrode.

Dankzij z’n centrale ligging kunnen klanten en/of leveranciers het park vlot bereiken. Dankzij de ruime oppervlakte, biedt de site voldoende parkeergelegenheden. Daarnaast is deze ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Niet enkel de ligging en de bereikbaarheid van het project zijn sterke troeven, ook de architectuur en de gebruikte materialen mag u gerust top noemen.

We kozen voor een harmonie tussen residentiële en industriële bouwmethoden. Gebouwd naar de hedendaagse noden. Verrassend vanwege z’n textuur en contrast. De bedrijfsunits lopen naadloos over in de kantoorvolumes waardoor een verwendheid ontstaat tussen een industriële en huiselijke stijl. Hier kan men werken in een behaaglijke sfeer.

NEEM CONTACT MET ONS OP


EEN TOP OPPORTUNITEIT

De kantoorruimtes (eerste verdiep) hebben een oppervlakte tussen 241m2 – 248m2. Eén van de kantoorruimtes bezit een eigen privé terras.

De overige 5 KMO-units hebben een oppervlakte tussen 249m2 -1181m2. Sommige KMO-units bestaan uit een gelijkvloers en een mezzanine.

 

 

...
Interesse?

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van het pand dat u nodig heeft. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

INVESTEREN IN ZEKERHEID