KMO-park Ambachtenlaan Haasrode

Zoekt u een mooie investeringsopportuniteit op een top locatie?

 

Op de Ambachtenlaan, te midden van het gekende industrieterrein Research Park Haasrode verkopen we nog twee kantoorruimtes en één kantoorruimte inclusief een bedrijfsunit.

 

De ruimtes maken onderdeel uit van een nieuw, modern KMO-park, dat een mooie mix van kantoren, showrooms en bedrijfsunits omvat.

 

Beide ruimtes zijn momenteel verhuurd met een lang-termijncontract en bieden een mooie jaarlijkse huur.

 

  • Haasrode

  • Investeringsvastgoed

  • 9.034 m²

  • 2019 - 2020

  • 90% verkocht * 100% verhuurd

  • Tecro & Krea Architecten

NIEUWE MULTIFUNCTIONELE KANTOREN EN KMO-UNITS

Het KMO-park bevindt zich op het gekende bedrijventerrein van Haasrode.

Dankzij z’n centrale ligging kunnen klanten en/of leveranciers het park vlot bereiken. Dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid is op de site aanwezig.

Niet enkel de ligging en de bereikbaarheid van het project zijn sterke troeven, ook de architectuur en de gebruikte materialen mag u gerust top noemen.

We kozen voor een harmonie tussen residentiële en industriële bouwmethoden. Gebouwd naar de hedendaagse noden. Verrassend vanwege z’n textuur en contrast, gewaagd door het lijnenspel. De bedrijfsunits lopen naadloos over in de kantoorvolumes waardoor een verwendheid ontstaat tussen een industriële en huiselijke stijl. Hier kan men werken in een behaaglijke sfeer.

NEEM CONTACT MET ONS OP

EEN TOP OPPORTUNITEIT

De kantoorruimtes die we nog te koop hebben staan, zijn reeds verhuurd met lange-termijncontracten en bieden zekere huurinkomsten voor de komende jaren. Tel dit bij de eerder genoemde troeven en u komt uit op een unieke investeringsopportuniteit.

 

...
Interesse?

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van het pand dat u nodig heeft. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

INVESTEREN IN ZEKERHEID