KMO-park Ambachtenlaan Haasrode

Zoekt u een ideale uitvalsbasis voor uw professionele activiteiten of heeft uw bedrijf nood aan uitbreidingsmogelijkheden? Op de Ambachtenlaan in Haasrode bouwen we een modern KMO-park. Een mooie mix van kantoren en showrooms afgewisseld met KMO-units.

  • Haasrode

  • Investeringsvastgoed, Commercieel vastgoed

  • 9034 m²

  • 2019 - 2020

  • 80% verkocht

  • Tecro & Krea Architecten

NIEUWE MULTIFUNCTIONELE KANTOREN EN KMO-UNITS

Onze nieuwste ontwikkeling bevindt zich op het bedrijventerrein van Haasrode. Dankzij de centrale ligging kunnen klanten, leveranciers en personeel u vlot bereiken en dit zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid op de site voorzien.

Aan de straatzijde bevinden zich kantoren die, indien gewenst, samen met een KMO-unit gekoppeld kunnen worden. Kantoren beschikbaar vanaf 156 m2. Er zijn KMO-units vanaf 202m2 en ze beschikken over een minimale vrije hoogte van +/- 6 meter. Elke unit is uitgerust met een toegangsdeur en sectionaalpoort van 4 meter.

 

VOOR EIGEN GEBRUIK OF ALS INVESTERING, ALTIJD EEN PRIMA KEUZE!

Niet enkel de ligging en de bereikbaarheid van het project zijn een sterke troef, ook de architectuur. Het hedendaagse ontwerp is sterk in zijn eenvoud en laat een persoonlijke invulling van de eindgebruiker toe. Bovendien is er ook een mooi rendement haalbaar bij verhuur.

 

...
Interesse?

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van het commerciële pand dat uw onderneming nodig heeft. Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek op kantoor. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

SAMEN BOOSTEN WE UW ONDERNEMING