Nieuwbouwproject Roosgaerd Zottegem

Ontdek hoe erfgoed en moderne luxe hand in hand gaan in “Roosgaerd”

Dit unieke vastgoedproject siert de site waar ooit de beroemde Villa Puysseleyr (ook wel Villa Rozengaerd genoemd) werd opgetrokken door de bekende architect Oscar Van de Voorde. Anno 2024 ontwierp A2O Architecten het nieuwbouwproject met de historische charme van de centaal gelegen villa in gedachten en vanuit de natuurlijke glooiing van het perceel en de aanplanting. Het resultaat is een mix van 2 en 3 slaapkamer appartementen, gelegen in 2 nieuwbouwvolumes rondom de villa, en allen voorzien van ultramoderne uitrustingen voor een ongeëvenaarde, verfijnde levensstijl.

 

Koop momenteel nog aan 6% BTW in plaats van 21%. Daarnaast geniet je nog van 5 jaar korting op je kadastraal inkomen omdat onze appartementen voldoen aan de eisen van de overheid (E-peil 20). Kortom, nieuwbouwproject Roosgaerd is dé ideale plek om te wonen.

 

Benieuwd naar meer? Vul hier het contactformulier in en wij brengen u graag op de hoogte over deze Zottegemse parel.

 

 

  • Zottegem

  • Residentieel vastgoed (appartementen)

  • 9.200 m2

  • 2023 -

  • LANCERING

  • A2O Architecten

Kwaliteit van open ruimte en architectuur vormen de kapstok

GROENE CORRIDOR

De appartementen combineren comfort met luxe en bieden een schitterend zicht op de groene omgeving vanaf de ruime Zuid-West georiënteerde terrassen. De woonruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om aan alle wensen van de moderne bewoner te voldoen, terwijl ook de nodige aandacht wordt geschonken aan privacy en lichtinval. Op de site is heel wat kwalitatief groen aanwezig wat maximaal behouden zal worden en zorgt voor de rustige parkomgeving. We bannen de auto uit het binnengebied richting ondergrondse parking, en maken een genereuze plek waar bewoners in alle vrijheid ‘den buiten’ mogen innemen.

 

DUURZAAMHEID

Van hernieuwbare energiebronnen over intelligente mobiliteitskeuzes tot kwaliteitsvol wonen. Bij Dyls zijn we vastbesloten om te bouwen aan een duurzame toekomst en schenken daarom bijzonder veel aandacht aan een energie-efficiëntie en een milieubewuste ontwikkeling. Kortom, nieuwbouwproject Roosgaerd is dé ideale plek om te genieten van een comfortabel leven in een prachtige, groene omgeving.

Ik wil hier wonen >

 

UITSTEKENDE LIGGING

Centraal gelegen in de bruisende stad, verscholen achter glooiend groen.

Het project bevindt zich in het centrum van Zottegem met de belangrijkste faciliteiten op wandelafstand. Een bezoekje aan de wekelijkse markt, een gezellige koffie op het terras of de (klein-)kinderen ophalen aan school, het kan allemaal te voet. Bovendien kan u ook met het openbaar vervoer vlot de stad in en uit.

 

 

 

 

 

EEN NIEUWBOUWAPPARTEMENT AAN VERLAAGD BTW-TARIEF!

Een appartement in Roosgaerd, Zottegem komt in aanmerking voor aankoop aan verlaagd BTW-tarief (momenteel 6% tot het einde van dit jaar), mits voldaan aan de voorwaarden. We lichten dit graag aan u toe.