De Bond Leuven

Studentenresidentie De Bond, dat is op kot gaan in een historisch kader met de luxe en het comfort van een gloednieuwe residentie.

  • Leuven

  • Studentenwoningen, Investeringsvastgoed

  • 2016 - 2017

  • 100% verkocht

  • A20 Architecten

OP KOT GAAN IN EEN HISTORISCH KADER

Project De Bond is een hypermodern nieuwbouwcomplex achter een historische gevel.

Het project is een binnenstedelijke ontwikkeling met behoud van de historische gevels die het typische beeld van de Bondgenotenlaan haar warme karakter geven. Achter deze drie schijnbaar afzonderlijke gebouwen schuilt een volledig nieuwbouwcomplex met 52 luxueuze studentenkamers en -studio’s en 1.500 m² commerciële ruimte.

Voor elke student het nodige comfort

Het project biedt een mooie mix van zowel studentenkamers als studio’s. Alle kamers worden hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen, zijn volledig ingericht en gemeubeld, beschikken over eigen sanitair (met douche, lavabo en toilet), een zonnig terras en een volledig uitgeruste kitchenette voor de studio’s.

Daarnaast is er ook nog een gemeenschappelijke keuken, ontspanningsruimte met de nodige voorzieningen en een grote, zonnige tuin met terras waar alle studenten gebruik van kunnen maken. In het gebouw is er ook een afgesloten fietsenberging en een waslokaal voorzien.

...
INTERESSE?

Uw spaargeld levert amper tot geen rendement en u bent op zoek naar een investering die wél rendeert? Dan is investeren in vastgoed een goed idee. Of u nu net start of een doorgewinterde investeerder bent: we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Van vastgoed als belegging tot investeren in appartementen voor verhuur.

INVESTEREN, DAT DOEN WE SAMEN