Studentenproject HUB 01 Leuven

Gelegen in de Sint-Hubertusstraat (Sint-Jacobsplein) vlak bij Gasthuisberg en de Kruidtuin in centrum Leuven, bevindt zich dit pand met historiek. In een voormalig koetshuis, pronkt vandaag in herstelde staat met haar authentieke kenmerken, studentenproject HUB01.

 

HUB 01 kende een grondige totaalrenovatie (oplevering voorzien mei 2024) met behoud van de meest waardevolle elementen in en rond het gebouw. Denk maar aan de prachtige marmeren vloeren, de historische houten trap en de impressionante inkomhal en gaanderij.

 

Het gebouw biedt een mix van studentenkamers, een studio en appartement.
Vanaf 229.000 Euro (excl. RR en kosten) kunt u bij ons investeren in dit gebouw met een rijke geschiedenis. HUB 01 koopt u aan onder registratierechten en niet onder btw. Dit impliceert lagere aankoopkosten. Laat deze interessante investeringsmogelijkheid niet aan u voorbijgaan!
Contacteer ons en bezoek onze nieuwe modelstudio.

  • Leuven

  • Studentenwoningen (kamers)

  • 1.871 m2

  • 2024 -

  • 60% verkocht

Investeren in een studentenkamer met een geschiedenis

ZORGELOOS INVESTEREN

De vraag naar kwalitatieve studentenvastgoed in Leuven is hoog. Daarom is investeren in studentenvastgoed een slimme, waardevaste en inflatiebestendige belegging. Bovendien bevindt dit studentencomplex zich op wandelafstand van Gasthuisberg (campussen van KU Leuven en UCLL) en op fietsafstand van KU Leuven Sportcampus Arenberg en Imec.

 

INSTAPKLAAR, LUXUEUS AFGEWERKT & ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Bij Dyls zorgen wij dat alles tot in de kleinste details afgewerkt wordt. Voor HUB 01 werd gekozen voor een totaalrenovatie die u als koper volledig ontzorgt én een meerwaarde biedt op de huurdersmarkt. Het interieurconcept is doordacht ontworpen met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Het resultaat is een verfrissend en vernieuwend studentenproject in Leuven. Alle studentenkamers worden geschilderd en gemeubeld. Daarnaast beschikt elke kamer over eigen sanitair (douche, toilet & wastafel).

Naast de eigen kamer, kan de student gebruik maken van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keuken en ontspanningsruimte. Bovendien is er een afgesloten fietsenstalling waar u uw fiets veilig kan stallen.

Ik heb interesse in dit project >

 

HOOGWAARDIG GEÏSOLEERD

Door gebruik te maken van hoogwaardige isolatie en dubbele beglazing, is elke kamer uitstekend geïsoleerd. Zowel akoestisch als energetisch. Op deze manier worden de verwarmingskosten tot een minimum herleid en wordt er rekening gehouden met de privacy van elke bewoner.

Dankzij de goed doordachte totaalrenovatie, beschikt HUB 01 over uitstekende energetische prestaties.

* Vanafprijzen afhankelijk van beschikbaarheid, exclusief kosten ea. 

DE VRAAG NAAR STUDENTENVASTGOED IN LEUVEN

Ook in 2024 kampt Leuven nog steeds met een enorm tekort aan kwalitatief studentenvastgoed. Twee belangrijke factoren die u best in overweging neemt alvorens tot aankoop over te gaan:

 –  Zorg voor een kwalitatieve afwerking en houd in het achterhoofd dat de student anno 2024 de voorkeur geeft aan wat luxe (eigen sanitair, lift, een leuke gemeenschappelijke ruimte, …)

–  Bekijk de locatie van het project kritisch. Zo doen kamers die gelegen zijn op wandel-en fietsafstand van de campussen en belangrijke voorzieningen het beter dan residenties buiten de Leuvense Ring. Ook een bushalte vlakbij is een troef.

Benieuwd naar de mogelijkheden, contacteer ons vandaag nog!

Ik ontvang graag meer informatie >