Nieuwbouwproject Tommewater, Zaventem

Stijlvol wonen of investeren in Zaventem? Tommewater is een modern nieuwbouwcomplex met 22 hoogwaardige appartementen, allen voorzien van 2 tot 4 slaapkamers en ruime, zonnige terrassen.

Bovendien komt dit project in aanmerking voor de aankoop aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Vraag naar de voorwaarden.

  • Zaventem

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 2020 - 2021

  • 100% verkocht

  • EBTCA Architecten

STIJLVOL WONEN OF INVESTEREN IN ZAVENTEM?

Het project is gelegen in het centrum van Zaventem. Met haar uitstekende verbinding naar het centrum van Brussel, de belangrijkste invalswegen, winkels en ontspanningsfaciliteiten in de buurt, is het de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren.

De moderne en strakke architectuur zorgt voor een aangename woonomgeving die aan alle kwaliteitsvereisten van hedendaags wonen voldoet! Bovendien heb je als koper zelf nog inspraak in de afwerking en inrichting van je toekomstige woonst.

EEN INVESTERING MET TOPRENDEMENT

Met haar ligging in de nabijheid van Brussel biedt het project ook uitstekende verhuuropportuniteiten aan expats, … Dus ook als investering is ‘Tommewater’ een uitstekende keuze met toprendement!

...
Interesse?

Op zoek naar de woning of het appartement van uw dromen? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd de woning die perfect bij u past.

Samen bouwen we uw woondroom