Studentenproject YOU Leuven

Opendeurdagen op zat. 06 mei en 03 juni. Schrijf u hier in!

 

Centraal gelegen op de Bondgenotenlaan in Leuven, vlakbij alle mogelijke voorzieningen, kunt u investeren in prachtige, instapklare studentenstudio’s en studentenkamers. Ze maken deel uit van studentenproject YOU, dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven.

 

In deze fase hebben we enkel nog studentenstudio’s beschikbaar (de studentenkamers zijn allemaal verkocht). Vanaf 299.000 euro kunt u bij ons investeren in studeren.

 

Contacteer ons en bezoek de mooie modelstudio.

 

  • Leuven

  • Studentenwoningen (studio's en kamers)

  • 8.000 m2

  • 2022 -

  • In verkoop

  • Polo Architects

Investeren met grote onderscheiding!

Opendeurdagen op zat. 06 mei en 03 juni. Schrijf u hier in!

 

TRENDY AFWERKING INBEGREPEN

De student anno 2023 neemt geen genoegen met een klein, muf kamertje. Daarom zorgen we bij YOU voor een trendy afwerking. Een team van binnenhuisarchitecten zorgt voor een optimale indeling én afwerking van de studentenkamers en -studio’s.

Alle studentenstudio’s worden geschilderd en gemeubeld (met vast meubilair), beschikken over eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en een volledig uitgeruste kitchenette (kookplaat, dampkap, combi-oven en spoelbak).

De studentenkamers kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keukens en ontspanningsruimtes. Naast de gemeenschappelijke binnenruimtes komt er ook een gezellig, groen binnenplein.

Bij YOU zorgen we voor een hoogwaardig, duurzame en kwaliteitsvolle afwerking. Elke studentenwoning is eigentijds en optimaal ingericht.

Ik heb interesse in dit project >

 

IN HET HART VAN DE STAD

Dankzij zijn strategische ligging op de Bondgenotenlaan, dé belangrijkste en meest gekende winkel-wandelstraat van Leuven, is alles altijd vlakbij. Te voet, met de fiets én het openbaar vervoer. Een snelle boodschap, vlot naar de campus, een gezellig terrasje nadien,… het kan allemaal.

Voor wat ontspanning of een leuke ontmoeting hoeft u het gebouw zelfs niet verlaten. Een rustige binnentuin, een gezellige ontspanningsruimte en gemeenschappelijke keuken, … YOU biedt het allemaal.

Ik ontvang graag meer informatie > 

 

NU IS HET MOMENT

Investeren in een studentenwoning in YOU is een slimme, waardevaste en inflatiebestendige belegging met gegarandeerd een mooi rendement gezien de alsmaar stijgende vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting in Leuven. Het is nu hét moment om studentenvastgoed aan te kopen.

In deze fase hebben we enkel nog studentenstudio’s beschikbaar (de studentenkamers zijn allemaal verkocht). Vanaf 299.000 euro kunt u bij ons investeren in studeren (afhankelijk van beschikbaarheid, excl. kosten).

Ik wil gecontacteerd worden > 

 

Opendeurdagen op zat. 06 mei en 03 juni. Schrijf u hier in!

Verkoop onder registratierechten

Een studentenwoning in YOU koopt u aan onder registratierechten en niet onder btw. Dit impliceert lagere aankoopkosten. Laat deze interessante investeringsmogelijkheid niet aan u voorbijgaan!

We lichten het graag aan u toe.