Studentenproject YOU Leuven

Centraal gelegen op de Bondgenotenlaan in Leuven, vlakbij alle mogelijke voorzieningen, kunt u investeren in prachtige, instapklare studentenstudio’s en studentenkamers. Ze maken deel uit van studentenproject YOU, dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven.

Vanaf 245.000 euro(*) kunt u bij ons studeren in stijl.

Contacteer ons en bezoek onze nieuwe modelstudio.

  • Leuven

  • Studentenwoningen (studio's en kamers)

  • 8.000 m2

  • 2022 -

  • In verkoop

  • Polo Architects

Investeren met grote onderscheiding!

TRENDY AFWERKING INBEGREPEN

De student anno 2023 neemt geen genoegen meer met een klein, muf kamertje. Daarom zorgen we bij YOU voor een trendy, stijlvolle afwerking. Een team van binnenhuisarchitecten zorgt voor een optimale indeling én afwerking van de studentenkamers en -studio’s.

Alle studentenstudio’s worden geschilderd en gemeubeld (met vast meubilair), beschikken over eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en een volledig uitgeruste kitchenette (kookplaat, dampkap, combi-oven en spoelbak). De studentenkamers kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keukens en ontspanningsruimtes. Naast de gemeenschappelijke binnenruimtes komt er ook een zalig, groen en gezellig binnenplein.

Bij YOU zorgen we voor een hoogwaardig, duurzame en kwaliteitsvolle afwerking. Elke studentenentiteit is eigentijds en optimaal ingericht.

Ik heb interesse in dit project >

 

IN HET HART VAN DE STAD

Dankzij zijn strategische ligging op de Bondgenotenlaan, dé belangrijkste en meest gekende winkel-wandelstraat van Leuven, is alles altijd vlakbij. Te voet, met de fiets én het openbaar vervoer. Een snelle boodschap, vlot naar de campus, een gezellig terrasje nadien,… het kan allemaal.

Voor wat ontspanning of een leuke ontmoeting hoeft u het gebouw zelfs niet verlaten. Een rustige binnentuin, een gezellige ontspanningsruimte en gemeenschappelijke keuken, … YOU biedt het allemaal.

Ik ontvang graag meer informatie >

 

NU IS HET MOMENT OM TE KOPEN

Investeren in een studentenwoning in YOU is een slimme, waardevaste en inflatiebestendige belegging met gegarandeerd een mooi rendement gezien de alsmaar stijgende vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting in Leuven. Het is dus nu hét moment om studentenvastgoed aan te kopen. Meer voordelen van investeren in studentenvastgoed kunt u hier raadplegen.

 

 

* Vanafprijzen afhankelijk van beschikbaarheid, exclusief kosten ea. 

Verkoop onder registratierechten

Een studentenentiteit in YOU koopt u aan onder registratierechten en niet onder btw. Dit impliceert lagere aankoopkosten. Laat deze interessante investeringsmogelijkheid niet aan u voorbijgaan!

We lichten het graag aan u toe.