Nieuwbouwproject YOU Leuven

Centraal gelegen op de Bondgenotenlaan in Leuven, vlakbij alle mogelijke voorzieningen (winkels, openbaar vervoer, horeca, scholen, sport- en cultuurinfrastructuur, …), kunt u investeren in prachtige, instapklare studentenstudio’s en studentenkamers.

De woningen maken deel uit van studentenproject YOU, dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven.

 

Investeren in YOU is een slimme belegging met gegarandeerd een mooi rendement gezien de alsmaar stijgende vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting in Leuven.

 

Daarnaast koopt u aan onder registratierechten van 12% (ipv 21% btw), wat resulteert in lagere aankoopkosten. Laat deze interessante investeringsmogelijkheid dus niet aan u voorbijgaan!

 

  • Leuven

  • Studentenwoningen, Investeringsvastgoed

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Polo Architects

Trendy afwerking inbegrepen

De student anno 2022 neemt geen genoegen met een klein, muf kamertje. Daarom zorgen we bij YOU voor een trendy afwerking. Een team van binnenhuisarchitecten zorgt voor een optimale indeling én afwerking van de studentenflats en -studio’s.

Alle studentenstudio’s worden geschilderd en gemeubeld (met vast meubilair), beschikken over eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en een volledig uitgeruste kitchenette (kookplaat, dampkap, combi-oven en spoelbak). De studentenkamers kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keukens en ontspanningsruimtes.

In het project is er ook een gezellig, groen binnenplein.

Bij YOU zorgen we voor een hoogwaardig, duurzame en kwaliteitsvolle afwerking. Elke studentenwoning is eigentijds en optimaal ingericht.

In het hart van de stad

Dankzij zijn strategische ligging op de Bondgenotenlaan, dé belangrijkste en meest gekende winkel-wandelstraat van Leuven, is alles altijd vlakbij. Te voet, met de fiets én het openbaar vervoer. Een snelle boodschap, vlot naar de campus, een gezellig terrasje nadien,… het kan allemaal.

 

Voor wat ontspanning of een leuke ontmoeting hoeft u het gebouw zelfs niet verlaten. Een rustige binnentuin, een gezellige ontspanningsruimte en gemeenschappelijke keuken, … YOU biedt het allemaal.

 

...
Contacteer ons snel!

Wenst u meer informatie over het project of brengt u graag een bezoek aan onze modelstudio in Leuven? Neem dan zeker contact met ons op. Onze YOU-adviseurs staan u graag te woord.

Interesse in studentenproject YOU?