Nieuwbouwproject YOU Leuven

You, ons nieuwe studentenproject in het hart van dé studentenstad bij uitstek: Leuven.

 

Een stijgende vraag naar kwalitatieve studentenkamers, flats en studio’s én steeds strenger wordende eisen, zorgen voor een tekort op de (Leuvense) vastgoedmarkt.

 

You heeft echter alles in huis om dé nieuwe hotspot voor studenten te worden.

  • Leuven

  • Studentenwoningen, Investeringsvastgoed

  • 2021 -

  • Lancering

  • Polo Architects

Trendy afwerking inbegrepen

De student anno 2021 neemt geen genoegen met een klein, muf kamertje. Daarom zorgen we bij You voor een trendy afwerking. Een team van binnenhuisarchitecten zorgt voor een optimale indeling én afwerking van de studentenflats en studio’s. Hoogwaardig vast meubilair, trendy verlichting, eigen sanitair,…

Altijd dichtbij in het hart van de stad

Dankzij zijn strategische ligging op de Bondgenotenlaan, dé belangrijkste en meest gekende winkel-wandelstraat van Leuven, is alles altijd dichtbij. Te voet, met de fiets én het openbaar vervoer. Een snelle boodschap, vlot naar de campus, een gezellig terrasje nadien,… het kan allemaal.

Voor wat ontspanning of een leuke ontmoeting moet u het gebouw zelfs niet verlaten. Een rustige binnentuin, een gezellige ontspanningsruimte/gemeenschappelijke keuken, … You biedt het allemaal.

 

...
Interesse?

Uw spaargeld levert amper tot geen rendement en u bent op zoek naar een investering die wél rendeert? Dan is investeren in vastgoed een goed idee. Of u nu net start of een doorgewinterde investeerder bent: we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Van vastgoed als belegging tot investeren in appartementen voor verhuur.

Investeren, dat doen we samen