Studentenproject YOU Leuven

Bent u op zoek naar een investeringsproject in hartje Leuven of wenst u een studentenstudio voor uw zoon of dochter te kopen in plaats van ze jarenlang te huren? Dan is project YOU de ideale oplossing!

 

Centraal gelegen op de Bondgenotenlaan in Leuven, op wandelafstand van de faculteiten van de KULeuven (Faculteit Letteren, Faculteit Wijsbegeerte, Aula Pieter De Somer, Groep T..), de universiteitsbibliotheek en alle mogelijke voorzieningen, kunt u investeren in prachtige instapklare/bemeubelde studentenstudio’s. Studentenproject YOU is dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven.

 

Door het overweldigende succes van fase 1, zijn wij reeds gestart met de verkoop van fase 2!

 

Vanaf 299.000 Euro (*) kunt u bij ons studeren in stijl. In fase 1 zijn nog enkele laatste studio’s onmiddellijk beschikbaar.  Volledig klaar en verkocht onder registratierechten! Hiermee spaart u heel wat kosten uit!

Contacteer ons en bezoek onze nieuwe modelstudio.

  • Leuven

  • Studentenwoningen (studio's en kamers)

  • 8.000 m2

  • 2022 -

  • 95% verkocht

  • Polo Architects

Investeren met grote onderscheiding!

TRENDY AFWERKING INBEGREPEN

Studenten anno 2024 nemen geen genoegen meer met een klein, muf kamertje. Daarom zorgen wij bij YOU voor een luxueuze, stijlvolle afwerking. Een team van binnenhuisarchitecten zorgt voor een optimale indeling én afwerking van de studentenstudio’s.

Alle studentenstudio’s worden geschilderd en gemeubeld (vast meubilair), beschikken over eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en een eigen volledig uitgeruste kitchenette (kookplaat, dampkap, combi-oven en spoelbak). Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keukens en ontspanningsruimtes. Daarnaast beschikken alle studentenentiteiten over een combinatie van warmtepomp-vloerverwarming-ventilatiesysteem en zonnepanelen.

Naast de gemeenschappelijke binnenruimtes is er ook een zalig groen en gezellig binnenplein. Een mooie ontmoetingsplaats voor de inwonende studenten.

Bij YOU zorgen we voor een hoogwaardige, duurzame en kwaliteitsvolle afwerking. Elke studentenentiteit is eigentijds en optimaal ingericht.

Ik heb interesse in dit project >

 

IN HET HART VAN DE STAD

Dankzij zijn strategische ligging op de Bondgenotenlaan, dé belangrijkste en de meest begeerde winkel-wandelstraat in hartje Leuven, is alles altijd vlakbij. Te voet, met de fiets én het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich vlak voor de deur, het treinstation op slechts 8 minuten wandelen.

Een snelle boodschap, vlot naar de campus (Faculteit Letteren & Wijsbegeerte, Pieter De Somer Aula,…), de universiteitsbibliotheek, een gezellig terrasje nadien,… het kan allemaal.

Met zijn charme, centrale ligging en levendige sfeer trekt deze laan jaarlijks heel wat studenten van over de hele wereld aan. De studentenstudio’s langs de Bondgenotenlaan bieden niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook een unieke ervaring die verder gaat dan alleen een plek om te wonen.

Voor wat ontspanning of een leuke ontmoeting hoeft u het gebouw zelfs niet te verlaten. Een rustige binnentuin, een gezellige ontspanningsruimte en een gemeenschappelijke keuken, YOU biedt het allemaal.

Ik ontvang graag meer informatie >

 

TEKORT AAN STUDENTENKAMERS

De groeiende vraag naar studentenhuisvesting in Leuven biedt een unieke investeringsmogelijkheid voor diegenen die willen profiteren van de bloeiende vastgoedmarkt in deze bruisende studentenstad. Met de KU Leuven en verschillende hogescholen die jaarlijks duizenden studenten aantrekken, blijft het tekort aan betaalbare en kwalitatieve studentenkamers een urgent probleem.

Als investeerder kunt u profiteren van een gestage huurinkomstenstroom en waardevolle activa opbouwen (die op lange termijn) rendement zullen genereren.

Meer voordelen van investeren in studentenvastgoed kunt u hier vinden.

 

* Vanafprijzen afhankelijk van beschikbaarheid, exclusief kosten ea. 

Verkoop onder registratierechten

Een studentenentiteit in YOU koopt u aan onder registratierechten en niet onder btw. Dit impliceert lagere aankoopkosten. Laat deze interessante investeringsmogelijkheid niet aan u voorbijgaan!

We lichten het graag aan u toe.