Sky One Leuven

Het prestigieuze nieuwbouwproject Sky One verwelkomt u in een oase van luxe en rust aan de vernieuwde Vaartkom in Leuven. Met zijn opvallende, onregelmatige architectuur en toonaangevende materialen is Sky One een echt baken in de Leuvense Vaartkom. Bovendien komt dit project in aanmerking voor de aankoop aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Vraag naar de voorwaarden.

  • Leuven

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 9.800 m²

  • 2017 - 2019

  • 100% verkocht

  • A2O Architecten

SKY ONE, EEN BAKEN IN DE LEUVENSE VAARTKOM

Bovengronds huist het complex 2 commerciële ruimtes, 35 luxueuze appartementen en 2 unieke penthouses. Het gebouw telt drie ondergrondse verdiepingen, met parkeerplaatsen en bergingen.

In al deze hoogwaardige, energiezuinige nieuwbouwappartementen (met 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte van 60m² tot 150m²) staat alles in het teken van stijlvol en aangenaam wonen. Van de luxueuze materialen tot de uitzonderlijke, zuidelijk gerichte terrassen met een uniek uitzicht op Leuven en de Vaart.

Sky one staat synoniem voor aangenaam wonen en leven… en dit alles op een heel bijzondere plek in Leuven.

EEN PRIMA INVESTERING

Maar ook als investering is Sky One een uitstekende keuze. Dankzij de centrale ligging vlakbij de oprit van de autosnelweg, op een boogscheut van het station van Leuven én in de omgeving van belangrijke werkgevers als KBC, Imec, UZ Gasthuisberg,… trekt dit project kwalitatieve huurders aan.

...
Interesse?

Op zoek naar de woning of het appartement van uw dromen? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd de woning die perfect bij u past.

SAMEN BOUWEN WE UW WOONDROOM