Sky One Leuven

Het prestigieuze nieuwbouwproject Sky One verwelkomt u in een oase van luxe en rust aan de vernieuwde Vaartkom in Leuven. Met zijn opvallende, onregelmatige architectuur en toonaangevende materialen is Sky One een echt baken in de Leuvense Vaartkom. Bovendien komt dit project in aanmerking voor de aankoop aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Vraag naar de voorwaarden.

 

Wonen op hoog niveau? Dit kan met Sky One! Contacteer ons en bezoek dit appartement.

  • Leuven

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 9.800 m²

  • 2017 - 2019

  • 100% verkocht

  • A2O Architecten

SKY ONE, EEN BAKEN IN DE LEUVENSE VAARTKOM

Van de marmeren inkomhallen en de speciale gevelstenen tot de zuid-gerichte leefterrassen, het prestigieuze nieuwbouwproject SKY One verwelkomt u in een oase van luxe en rust. Het project situeert zich aan de Vaartkom van Leuven, een stijlvolle, levendige en bloeiende stadswijk aan de rand van het water.

Op deze toplocatie bieden we een exclusief tweeslaapkamerappartement aan, pure luxe op de 8ste verdieping! Op het ruime, inpandig terras kunt u genieten van een panoramisch zicht over de Vaartkom en Leuven stad. Uniek door zijn hoogwaardige afwerkingsgraad en grote raampartijen, Bulthaup keuken met Miele toestellen en marmeren keukentablet, VOLA-kranen en grote inloopdouche, domoticasyteem, Hongaarse puntparket en inbouwkasten. Volledig instapklaar en geschilderd, inclusief verlichtingsarmaturen, gordijnen en design meubilair. U kunt hier meteen intrekken en genieten!

Het appartement is rechtstreeks toegankelijk vanuit de ruime, ondergrondse parkeergarage waar een autostaanplaats en kelderberging bij aangekocht dient te worden.

Bovendien heeft u dit jaar nog de mogelijkhied om dit appartement aan 6% BTW aan te kopen (vraag naar de voorwaarden).

 

Meer info over dit project? Neem contact met ons op.

EEN PRIMA INVESTERING

Maar ook als investering is Sky One een uitstekende keuze. Dankzij de centrale ligging vlakbij de oprit van de autosnelweg, op een boogscheut van het station van Leuven én in de omgeving van belangrijke werkgevers als KBC, Imec, UZ Gasthuisberg,… trekt dit project kwalitatieve huurders aan.

...
Interesse?

Op zoek naar de woning of het appartement van uw dromen? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd de woning die perfect bij u past.

SAMEN BOUWEN WE UW WOONDROOM