Woonbuurt Fondatel Herne

In Vlaams-Brabant, aan de rand van het Pajottenland en midden in het zogenaamde Groene Kwadrant van de Markevallei, ligt Herne. De groene, rustige en toch bruisende gemeente is de ideale uitvalsbasis voor een gloednieuwe, kindvriendelijke woonbuurt. Welkom in Fondatel, hier komt u thuis!

 

In de rustige en kindvriendelijke nieuwbouwbuurt Fondatel bieden wij een mooie mix van open, halfopen en gesloten ééngezinswoningen in een eigentijdse landelijke stijl. Al de woningen worden in hoogwaardige, traditionele bouwmaterialen gebouwd en bieden het nodige comfort.

 

Elke woning heeft een lichtrijke woonkamer met grote raampartijen die uitkijken op een prachtige tuin, waardoor er natuurlijk licht binnenvalt en er ruimtegevoel gecreëerd wordt. Elke woning wordt ingericht met een kwaliteitskeuken. Klaar voor culinaire avonturen! Een mooie troef is ongetwijfeld de tuin die perfect is voor gezellige familiebijeenkomsten of zomerse barbecues. Dankzij de zolderruimte, wordt er extra woonruimte gecreëerd. Ze kan perfect ingericht worden als extra slaapkamer.

 

Met project Fondatel houden wij ecologie hoog in het vaandel. Dankzij een goede isolatie in combinatie met een warmtepomp, behalen de woningen een E-peil 20. Hierdoor geniet u van tal van voordelen (zie onderaan de pagina). Wist u trouwens dat u nog tot eind 2024 (onder voorwaarden) kan genieten van een BTW-tarief van 6% i.p.v. 21% bij de aankoop van deze woningen?

 

Wenst u meer informatie over nieuwbouwproject Fondatel Herne? Of wenst u onze modelwoning te bezoeken?

Contacteer ons en bezoek de site ter plaatse.

 

 

  • Herne

  • Residentieel vastgoed (woningen)

  • 17.900 m2

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Landelijk wonen en actief genieten in een gezellige woonbuurt

WELKOM IN HET LANDELIJKE HERNE

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle, te midden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is het landelijk, groen en rustig wonen.

Eén van de grote troeven van project Fondatel is de locatie. De situering in het midden van het Groene Kwadrant in het Pajottenland biedt alle voordelen van wonen in een groene, landelijke omgeving terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn. Met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabijheid, is dit project ideaal gelegen voor het moderne gezinsleven. Mis deze kans niet om eigenaar de worden van een droomhuis met een perfecte mix van comfort en functionaliteit.

Ik wil alle informatie over dit project ontvangen >

 

NIEUWBOUW, BEN-NORM…ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Waarom kiezen voor een nieuwbouwwoning van Dyls? Met project Fondatel koopt u niet alleen een nieuwbouwwoning, maar daarbovenop ook nog eens een BEN-woning. Hieronder leggen wij u uit wat de voordelen zijn.

Lagere energiefactuur:

Een BEN-woning is grotendeels zelfvoorzienend op energetisch vlak. Een groot deel van de aangeleverde energie komt via hernieuwbare energiebronnen. Elke woning in project Fondatel wordt voorzien van zonnepanelen die de elektriciteit en verwarming zullen aansturen. Dat is niet enkel goed nieuws voor het milieu, maar ook voor u als koper. Zo betaalt u namelijk heel wat minder energiekosten.

Meer comfort:

Dankzij performantere isolatie zorgt een BEN-woning niet alleen voor een verlaagde energiefactuur. De performantere isolatie zorgt er ook voor dat omgevingsgeluid optimaal wordt gedempt. Het ventilatiesysteem zorgt dan weer voor verse, gefilterde lucht.

Korting op onroerende voorheffing:

Bij de aankoop van een BEN-woning geniet u als eigenaar vijf jaar lang van een interessante korting van 50 tot 100% op uw onroerende voorheffing. Heeft u vragen omtrent deze materie, neem dan zeker Contact met ons op.

Een aantrekkelijker krediet:

Om de klimaatdoelstellingen te ondersteunen, bieden heel wat banken een extra korting aan bij het afsluiten van een hypothecair krediet voor de aankoop van een BEN-woning. Dankzij deze korting zal uw maandelijkse afbetaling lager uitvallen.

Een slimme investering:

Met de focus op de klimaatdoelstellingen, zijn energie-efficiënte woningen populairder dan ooit. Uit een recent onderzoek blijkt dat energie-efficiënte woningen een slimme investering zijn en zelfs drastisch stijgen in waarde.

 

Bij thuiskomst geniet u elke keer opnieuw van het comfort van een bijna-energie neutrale woning afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen.

 

 

GEZELLIGHEID TROEF, GEMAAKT OP UW MAAT

Fondatel werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl.

Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kunt u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden, zelfs een cascowoning behoort hier tot de mogelijkheden.

Wilt u hier een prachtig, ruim nieuwbouwappartement kopen? Dat kan ook! Ontdek nieuwbouwproject Iroh in Herne.

 

Een nieuwbouwwoning aan 6% BTW!

Wist u trouwens dat u nog tot eind 2024 (onder voorwaarden) kan genieten van een BTW-tarief van 6% i.p.v. 21% bij de aankoop van deze woningen?  Wees er snel bij want deze tijdelijke regeling loopt tot het einde van dit jaar! We lichten dit graag aan u toe.