Woonbuurt Fondatel Herne

De groene, rustige doch bruisende gemeente Herne is de ideale uitvalsbasis voor een gloednieuw, gezellig woonproject dat het beste van landelijk wonen en actief genieten combineert. Welkom op Fondatel!

 

Fondatel werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. Vanaf 283.900 euro (*) vindt u in Herne een woning waar het voor u écht thuiskomen is. 

 

  • Herne

  • Residentieel vastgoed (huizen)

  • 17.900 m2 (Fondatel en Iroh samen)

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Landelijk wonen en actief genieten in een gezellige woonbuurt

WELKOM IN HET LANDELIJKE HERNE

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle, temidden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is (en blijft) het landelijk, groen en rustig wonen. Hernenaren zijn gelukkig en wonen er graag, de vraag naar woningen is groot.

Ik boek graag een afspraak ter plaatse in > 

 

ZORGELOOS WONEN IN EEN BEN-WONING OP TOPLOCATIE

Eén van de grote troeven van nieuwe woonbuurt Fondatel is de locatie. De situering in het midden van het Groene Kwadrant van het Pajottenland biedt alle voordelen van wonen in een groene, landelijke omgeving terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn.

Daarnaast geniet u bij thuiskomst elke keer opnieuw van het comfort van een bijna-energieneutrale woning afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen. De nieuwbouwwoningen van Fondatel worden allemaal BEN gebouwd (E20). Kortom, in Fondatel bouwen we uw zorgeloze toekomst.

Ik heb interesse in dit project >

 

GEZELLIGHEID TROEF, GEMAAKT OP UW MAAT

Fondatel werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl.

Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kunt u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden. Zelfs een casco-woning behoort hier tot één van de opties. Hierdoor kunnen we in Herne mooie woningen aanbieden met een prijs vanaf 283.900 euro (afhankelijk van beschikbaarheid, excl. kosten).

Ik wil alle informatie over dit project ontvangen >

 

Een nieuwbouwwoning aan 6% BTW!

Een aantal woningen in project Fondatel komen in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.

We lichten dit graag aan u toe