Woonbuurt Fondatel Herne

De groene, rustige doch bruisende gemeente Herne is de ideale uitvalsbasis voor een gezellig woonbuurt dat het beste van landelijk wonen en actief genieten combineert. Welkom in Fondatel, hier komt u thuis!

De nieuwbouwbuurt biedt zowel een mooie mix van open, halfopen en gesloten (één)gezinswoningen in een eigentijdse, landelijke stijl als ruime, lichtrijke parkappartementen (Iroh)Alle woonentiteiten zijn BEN-geclassificeerd.

 

Wenst u meer informatie over nieuwbouwproject Fondatel Herne? Of wens je onze modelwoning te bezoeken?

Contacteer ons en bezoek de site ter plaatse.

 

 

  • Herne

  • Residentieel vastgoed (woningen)

  • 17.900 m2

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Landelijk wonen en actief genieten in een gezellige woonbuurt

WELKOM IN HET LANDELIJKE HERNE

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle, te midden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is (en blijft) het landelijk, groen en rustig wonen. Hernenaren zijn gelukkig en wonen er graag, de vraag naar wonen is groot.

Ik wil alle informatie over dit project ontvangen >

 

ZORGELOOS WONEN IN EEN BEN-WONING OP TOPLOCATIE

Eén van de grote troeven van nieuwe woonbuurt Fondatel is de locatie. De situering in het midden van het Groene Kwadrant in het Pajottenland biedt alle voordelen van wonen in een groene, landelijke omgeving terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn.

Daarnaast geniet u bij thuiskomst elke keer opnieuw van het comfort van een bijna-energieneutrale woning afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen. De nieuwbouwwoningen van Fondatel worden allemaal BEN gebouwd (met E20 maximum), zo bespaart u fors op uw energiefactuur.

Ik heb interesse in dit project >

 

GEZELLIGHEID TROEF, GEMAAKT OP UW MAAT

Fondatel werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl.

Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen (opgedeeld in vijf categorieën qua architecturaal uitzicht) en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kunt u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden, zelfs een casco-woning behoort hier tot één van de opties.

Wilt u hier een prachtig, ruim nieuwbouwappartement kopen? Dat kan ook! Ontdek nieuwbouwproject Iroh Herne.

 

 

 

Een nieuwbouwwoning aan 6% BTW!

Een aantal woningen van woonbuurt Fondatel komen in aanmerking voor de tijdelijke BTW-regeling van 6% (in plaats van de gebruikelijke 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.  Wees er snel bij want deze tijdelijke regeling loopt tot het einde van dit jaar! We lichten dit graag aan u toe.