Nieuwbouwproject Fondatel Herne

Kom naar de opendeurdagen op zaterdag 01, 08 of 15 oktober, ervaar het nieuwbouwproject in opbouw en ontdek de mogelijkheden. Schrijf u hier in! 

 

De groene, rustige doch bruisende gemeente Herne is de ideale uitvalsbasis voor een gloednieuw, gezellig woonproject dat het beste van landelijk wonen en actief genieten combineert. Welkom op Fondatel!

 

Fondatel werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. Vanaf 283.900 euro vindt u in Herne een woning waar het voor u écht thuiskomen is. 

  • Herne

  • Residentieel vastgoed

  • 50.000 m²

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Landelijk wonen en actief genieten in een gezellige woonbuurt

ZORGELOOS WONEN IN EEN BEN-WONING OP TOPLOCATIE

Eén van de grote troeven van nieuwe woonbuurt Fondatel is de locatie. De situering in het midden van het Groene Kwadrant van het Pajottenland biedt alle voordelen van wonen in een groene, landelijke omgeving terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn.

Daarnaast geniet u bij thuiskomst elke keer opnieuw van het comfort van een bijna-energieneutrale woning afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen. De nieuwbouwwoningen van Fondatel worden allemaal BEN gebouwd. Kortom, in Fondatel bouwen we uw zorgeloze toekomst.

Ik heb interesse in dit project >

 

GEZELLIGHEID TROEF, GEMAAKT OP UW MAAT

Fondatel werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl.

Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kunt u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden. Zelfs een casco-woning behoort hier tot één van de opties.

Ik wil alle informatie over dit project ontvangen >

 

Kom naar de opendeurdagen op zaterdag 01, 08 of 15 oktober, ervaar het nieuwbouwproject in opbouw en ontdek de mogelijkheden. Schrijf u hier in! 

Een nieuwbouwwoning aan 6% BTW!

Een aantal woningen in project Fondatel komen in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.

We lichten dit graag aan u toe

...
Contacteer ons snel!

Wenst u meer informatie over het project of brengt u graag een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op. Onze Fondatel-adviseurs staan u graag te woord.

Interesse in woonbuurt Fondatel, Herne?