Nieuwbouwproject Fondatel Herne

Fondatel, dat is landelijk wonen en actief genieten in Herne. In de groene, rustige en toch bruisende gemeente Herne creëren wij woonbuurt Fondatel. Het project werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. Ontdek de vele mogelijkheden in deze gloednieuwe woonbuurt.

 

Bovendien komen een aantal woningen in aanmerking voor aankoop aan 6% BTW in plaats van 21% BTW. Vraag naar de voorwaarden.

  • Herne

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed

  • 50.000 m²

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

FONDATEL, DAT IS LANDELIJK WONEN EN ACTIEF GENIETEN IN HERNE.

In de groene, rustige en toch bruisende gemeente Herne creëren wij woonbuurt Fondatel.

De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl allen conform E-peil 20.

Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kan u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden.

Een BEN-woning aan 6% BTW?

Een aantal woningen in project Fondatel komen in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (i.p.v. 21%), mits voldaan aan de voorwaarden. We lichten deze graag toe!

Wist u trouwens dat er, naast de lage energierekeningen, nog heel wat voordelen verbonden zijn aan de aankoop van een BEN-woning? Contacteer ons en we lichten deze graag toe.

...
Contacteer ons snel!

Wenst u meer informatie over het project of brengt u graag een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op. Onze FONDATEL-adviseurs staan u graag te woord.

Interesse in nieuwe woonbuurt Fondatel?