Nieuwbouwproject Iroh Herne

Wenst u meer informatie over nieuwbouwproject Iroh Herne?

Project Iroh is een kleinschalige nieuwbouw met ruime, lichtrijke parkappartementen en prachtige leefterrassen. Inclusief warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Het project ligt in de landelijke omgeving van het pittoreske Herne met rechtstreekse toegang tot het nabijgelegen park. Dit is een plek waar rust, groen en duurzaamheid heersen. Genieten van een zorgeloze toekomst is hier een evidentie. Iroh maakt onderdeel uit van nieuwe woonbuurt Fondatel.

Contacteer ons en bezoek de site ter plaatse.

 

  • Herne

  • Residentieel vastgoed (appartementen)

  • 17.900 m2

  • 2022 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Ruim wonen in het groen

WELKOM IN HET LANDELIJKE HERNE

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle. Te midden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is (en blijft) het landelijk, groen en rustig wonen. Hernenaren zijn gelukkig en wonen er graag, de vraag naar wonen is groot.

Afspraak inplannen >

 

WONEN AAN HET PARK

Bij de ontsluiting van nieuwe woonbuurt Fondatel situeert nieuwbouwproject Iroh, prachtige parkappartementen op wandelafstand van het station en gelegen langs een nieuw park.

Bij het ontwerp en de materialisatie van het project werd rekening gehouden met de landelijke omgeving waar het project zich bevindt. Nét daarom kozen voor natuurlijke materialen en aardetinten. De appartementen hebben een strakke vormgeving en worden uitgevoerd in lichte gevelsteen met accenten in een naturelle houten beplanking.

Interesse >

 

UW STIJL, ONZE ZORG

Ook bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit, luxe en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen. Bovendien installeren we een collectief systeem van warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor u voorbereid bent voor de toekomst.

Het project herbergt één- tot drieslaapkamer appartementen met telkens ruime leefterrassen, grote raampartijen en/of privatieve tuin. Ondergronds is een ruime parkeergarage voorzien.

Meer informatie >

 

ALTIJD ZON EN RUIMTE

Nieuwbouwproject Iroh bestaat uit twee volumes met elk tien appartementen. Hierdoor ontstaat een grote doorwaadbaarheid vanuit de openbare wegenis naar het park. Tevens laat dit architecturale concept toe om appartementen met veel zonlichttoetreding en ruimtelijkheid te creëren.

Een nieuwbouwappartement aan 6% BTW!

De appartementen van nieuwbouwproject Iroh komen in aanmerking voor de tijdelijke BTW-regeling van 6% (in plaats van de gebruikelijke 21%), mits voldaan aan de voorwaarden. Wees er snel bij want deze tijdelijke regeling loopt tot het einde van dit jaar! We lichten dit graag aan u toe.