Nieuwbouwproject Iroh Herne

Met Iroh lanceren we een volgende fase in de ontwikkeling van woonbuurt Fondatel. Een kleinschalig appartementsgebouw met ruime, lichtrijke appartementen en uitstekend georiënteerde terrassen. Vraag naar de mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW.

  • Herne

  • Residentieel, Investeringsvastgoed

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

LUXUEUZE PARKAPPARTEMENTEN IN HET LANDELIJKE HERNE

Bij het ontwerp en de materialisatie werd rekening gehouden met de landelijke omgeving waar het project zich bevindt. Nét daarom werd er gekozen voor natuurlijke materialen, aardetinten,… Het project biedt energiezuinige 1 tot 3- slaapkamer appartementen met telkens ruime terrassen en/of privatieve tuin. Bovendien is er een rechtstreekse toegang tot het nabijgelegen park met onder andere een Finse piste. Ondergronds is een ruime parkeergarage voorzien.

Uw stijl, onze zorg

Ook bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit voorop. Bovendien heeft u als koper steeds inspraak in afwerking én indeling van uw appartement. Onze klantenbegeleiders bekijken graag hoe u het liefst wil wonen.

...
Interesse?

Op zoek naar de woning of het appartement van uw dromen? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd de woning die perfect bij u past.

Samen bouwen we uw woondroom