Nieuwbouwproject Iroh Herne

Kom naar de opendeurdagen op zaterdag 01, 08 of 15 oktober, ervaar het nieuwbouwproject in opbouw en ontdek de mogelijkheden. Schrijf u hier in! 

 

Project Iroh is een kleinschalige nieuwbouw met ruime, lichtrijke parkappartementen met prachtige leefterrassen. Inclusief warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

 

Het project ligt in de landelijke omgeving van het pittoreske Herne met rechtstreekse toegang tot het nabijgelegen park. Vanaf 289.000 euro* vindt u in Herne een plek waar rust, groen en duurzaamheid heersen.

 

 

 

  • Herne

  • Residentieel, Investeringsvastgoed

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Ruim wonen in het groen

WELKOM IN HET LANDELIJKE HERNE

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle. Te midden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is (en blijft) het landelijk, groen en rustig wonen.

Bij het ontwerp en de materialisatie werd rekening gehouden met de landelijke omgeving waar het project zich bevindt. Nét daarom werd er gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten.

Ik heb interesse in dit project >

 

UW STIJL, ONZE ZORG

Ook bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit, luxe en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen. Bovendien installeren we een collectief systeem van warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor u voorbereid bent voor de toekomst.

Het project herbergt 1 tot 3- slaapkamer appartementen met telkens ruime leefterrassen en/of privatieve tuin. Ondergronds is een ruime parkeergarage voorzien.

Ik ontvang graag meer informatie > 

 

NIEUW AANBOD

Nieuwbouwproject Iroh bestaat uit 2 gebouwen van telkens 10 appartementen. Gezien het succes van verkoop van gebouw één, lanceren we vandaag de verkoop van gebouw twee.

Hierdoor kunnen we in Herne prachtige appartementen aanbieden met de mooie vanafprijs van 289.000 euro* (*excl. kosten, parking en kelderberging).

Ik wil de mogelijkheden kennen > 

 

Kom naar de opendeurdagen op zaterdag 01, 08 of 15 oktober, ervaar het nieuwbouwproject in opbouw en ontdek de mogelijkheden. Schrijf u hier in!

Een nieuwbouwappartement aan 6% BTW!

Een appartement in project Iroh komt in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.

We lichten dit graag aan u toe.

...
Contacteer ons snel!

Wenst u meer informatie over het project of brengt u graag een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op. Onze IROH-adviseurs staan u graag te woord.

Interesse in nieuwbouwproject Iroh?