Nieuwbouwproject Iroh Herne

Iroh, Herne is een kleinschalige nieuwbouw met ruime, lichtrijke parkappartementen inclusief prachtige leefterrassen.

 

Het project ligt in de landelijke omgeving van het pittoreske Herne met rechtstreekse toegang tot het nabijgelegen park. Rust en groen heersen.

 

  • Herne

  • Residentieel, Investeringsvastgoed

  • 2021 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Welkom in het landelijke Herne

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle. Te midden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is (en blijft) het landelijk, groen en rustig wonen.

Bij het ontwerp en de materialisatie werd rekening gehouden met de landelijke omgeving waar het project zich bevindt. Nét daarom werd er gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten.

Uw stijl, onze zorg

Ook bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit voorop. Bovendien heeft u als koper steeds inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement.

 

Het project biedt energiezuinige 1 tot 3- slaapkamer appartementen met telkens ruime terrassen en/of privatieve tuin. Ondergronds is een ruime parkeergarage voorzien. Aankoop aan 6% BTW (in plaats van 21%) mogelijk.

...
Contacteer ons snel!

Wenst u meer informatie over het project of brengt u graag een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op. Onze IROH-adviseurs staan u graag te woord.

Interesse in nieuwbouwproject Iroh?