Nieuwbouwproject Iroh Herne

Project Iroh is een kleinschalige nieuwbouw met ruime, lichtrijke parkappartementen en prachtige leefterrassen. Inclusief warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

 

Het project ligt in de landelijke omgeving van het pittoreske Herne met rechtstreekse toegang tot het nabijgelegen park. Vanaf 289.000 euro(*) vindt u in Herne een plek waar rust, groen en duurzaamheid heersen.

 

  • Herne

  • Residentieel vastgoed (appartementen)

  • 2022 -

  • In verkoop

  • Buntinx - Pyncket Architecten

Ruim wonen in het groen

WELKOM IN HET LANDELIJKE HERNE

Herne, een pittoresk dorpje in Vlaams-Brabant. Gelegen in de ruime omgeving van Geraardsbergen en Halle. Te midden van het glooiende Pajottenland, met het riviertje de Mark die door het dorp stroomt. In Herne is (en blijft) het landelijk, groen en rustig wonen.

Bij het ontwerp en de materialisatie werd rekening gehouden met de landelijke omgeving waar het project zich bevindt. Nét daarom werd er gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten.

Afspraak inplannen >

 

UW STIJL, ONZE ZORG

Ook bij de afwerking van de appartementen staat kwaliteit, luxe en duurzaamheid voorop. Zo heeft u als koper inspraak in de afwerking én de indeling van uw appartement met keuze uit de beste materialen. Bovendien installeren we een collectief systeem van warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen waardoor u voorbereid bent voor de toekomst.

Het project herbergt één- tot drieslaapkamer appartementen met telkens ruime leefterrassen en/of privatieve tuin. Ondergronds is een ruime parkeergarage voorzien.

Meer informatie > 

 

NIEUW AANBOD

Nieuwbouwproject Iroh bestaat uit twee aparte gebouwen met elk tien appartementen. Gezien het succes van verkoop van gebouw één, lanceerde we onlangs de verkoop van gebouw twee.

Hierdoor kunnen we in Herne prachtige appartementen aanbieden met de mooie vanafprijs van 289.000 euro (afhankelijk van beschikbaarheid, excl. kosten, parking en kelderberging).

Contact opnemen > 

 

Een nieuwbouwappartement aan 6% BTW!

Een appartement in project Iroh komt in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden.

We lichten dit graag aan u toe.