Investeringsproject BLVD10 Brussel

“Bruxelles je t’aime” zong de bekende Belgische zangeres Angèle als ode aan onze hoofdstad. Met dezelfde liefde ontwikkelen we investeringsproject BOULEVARD10, kortweg BLVD10.

 

Ontdek project BLVD10, een nieuwbouw investeringsproject met een uitgesproken architectuur in hartje Brussel. Een mix van (studenten)studio’s en ruime één- tot tweekamerappartementen. Een zekere vastgoedbelegging zonder zorgen dankzij onze huurgarantie. Bovendien nemen wij het beheer graag van u overnemen.

 

Er is ook een mogelijkheid om aan te kopen aan 6% i.p.v. 21% BTW. Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie.

  • Brussel

  • Residentieel vastgoed en studentenwoningen (studio's en appartementen)

  • 3.200 m2

  • 2024 -

  • In verkoop

  • a20 architectes

Ontwaken in het nieuwe Brussel

HET PROJECT ONTRAFELD

Het architecturaal, hedendaags vastgoedproject herbergt een mix van 43 studio’s, 13 ruime één- tot tweekamerappartementen en één commerciële ruimte. Een project op maat van studenten, starters en jonge professionals die in hartje Brussel wensen te vertoeven.

Voor project BLVD10 werd gekozen voor een hoge afwerkingsgraad met duurzame materialen zodat comfort en optimaal energieverbruik op de eerste plaats komen te staan. Denk hierbij aan de combinatie van warmtepomp-vloerverwarming-ventilatiesysteem en zonnepanelen. Licht en groen krijgen een centrale plaats door de integratie van een prachtige binnentuin. Dankzij een gezamenlijke fietsenberging, kunnen de bewoners hun fiets veilig stallen.

Naast de woonentiteiten vormt de gezellige gemeenschappelijke tuin de ruggengraat van het ontwerp en zullen zij spontane ontmoetingen tussen bewoners stimuleren.

Ik ontvang graag meer informatie >

 

EEN WIJK IN VERANDERING

Als bewoner van BLVD10 geniet je van het bruisende Brusselse stadsleven en de vele open ruimtes zoals de speeltuin Schuitenkaar of Park Koning Albert II Laan.

Met zijn ideale ligging binnen de vijfhoek, in het hart van onze hoofdstad, kent de buurt een unieke dynamiek en een gezellige ambiance. Mede dankzij de ontwikkeling van de kanaalzone, de aanwezigheid van Tour & Taxis, de komst van KANAL (het Centre Pompidou van Brussel) en het vernieuwde metrostation Rogier krijgt de wijk de heropwaardering die het verdient. Daarnaast bevindt het project zich op wandelafstand van de Dansaert, een trendy wijk in het stadscentrum met heel wat vintagewinkels, koffie- en cocktailbars.

De projectzone is gekend als de overgang tussen de historische binnenstad en de moderne nieuwe stad. Op wandelafstand van alles met alle praktische voorzieningen vlakbij. Alle zaken die het leven aangenaam maken zalig naast de voordeur.

Ik wil meer weten over BLVD10 >

 

WAARDEVAST BELEGGEN ZONDER RISICO

Met BLVD10 investeert u slim en zorgeloos in het stadswonen van de toekomst. Lees hier het artikel “Waarom investeren in Brussels vastgoed?”. Door de uitstekende projectligging, de alsmaar stijgende Brusselse bevolkingsgroei en het chronisch tekort aan kwalitatieve huisvesting in Brussel strijkt u gegarandeerd een mooi rendement (3,72%*) op.

Daarenboven kunnen we, in samenwerking met rentmeester Rencura, zorgen voor de verhuur en het beheer van uw investering. U hoeft dus nergens naar te kijken op administratief, financieel en technisch vlak. Zij nemen al uw zorgen uit handen!

Bij geen enkele andere vastgoedinvestering krijgt u zoveel zekerheid en zo weinig zorgen. Vanaf 179.000 euro en 3,72% rendement(*) investeert u slim en zorgeloos in het stadswonen van de toekomst.

Ik zoek een investeringsopportuniteit in Brussel >

 

* Vanafprijzen afhankelijk van beschikbaarheid, exclusief kosten ea –  Rendementsberekening op basis van simulatie. 

Een nieuwbouw aan 6% BTW!

Een studio of een appartement in BLVD10 Brussel komt in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden. We lichten het graag aan u toe.