Investeringsproject BLVD10 Brussel

“Brussel je t’aime” zong de bekende Belgische zangeres als ode aan onze hoofdstad. Met dezelfde liefde ontwikkelden we investeringsproject BOULEVARD10 (kortweg BLVD10).

Op een toplocatie in Brussel centrum bouwen we een nieuwbouw met een mix van instapklare, gemeubelde (studenten)studio’s en ruime één- tot tweekamerappartementen.

Een zekere vastgoedbelegging zonder zorgen want de huurinkomsten zijn gegarandeerd en het beheer nemen we graag van u over. Vanaf 199.000 euro en 3,75% rendement(*) investeert u slim en zorgeloos in het stadswonen van de toekomst.

Interesse? Vul het contactformulier in voor meer informatie.

  • Brussel

  • Residentieel vastgoed en studentenwoningen (studio's en appartementen)

  • 3.200 m2

  • 2023 -

  • In verkoop

  • a20 architectes

Ontwaken in het nieuwe Brussel

HET PROJECT ONTRAFELD

Studenten, starters en jonge professionelen ontwaken binnenkort in nieuwbouwproject BLVD10. Het architecturaal, hedendaags vastgoedproject herbergt een mix van 43 instapklare, gemeubelde studio’s, 13 ruime één- tot tweekamerappartementen en één commerciële ruimte.

De fijne materialisatie en de hoogstaande afwerking verzekert een optimaal comfort en een rationeel energieverbruik. Licht en groen krijgen een centrale plek door de integratie van een prachtige, publieke binnentuin. De fietsen parkeren de bewoners in de gezamenlijke fietsenberging, de kleren wassen kan in het apart, afgesloten waslokaal.

Naast de woonentiteiten vormen de gedeelde functies van het gebouw en de mooie publieke ruimtes rondom het pand de ruggengraat van het ontwerp die spontane ontmoetingen tussen de bewoners en de buurt zullen stimuleren.

Ik ontvang graag meer informatie >

 

EEN WIJK IN VERANDERING

De bewoners van BLVD10 profiteren van het bruisende stadsleven van Brussel en de vele, open ruimtes van de wijk. Gelegen binnen de vijfhoek, in het hart van onze hoofdstad, kent de buurt een unieke dynamiek en een fijne ambiance. Mede dankzij de ontwikkeling van de kanaalzone, de aanwezigheid van Tour & Taxis, de komst van KANAL en het vernieuwde metrostation Rogier krijgt de wijk de heropwaardering die het verdient.

De projectzone is gekend als de overgang tussen de historische binnenstad en de moderne nieuwe stad. Op wandelafstand van alles met alle praktische voorzieningen vlakbij. Alle zaken die het leven aangenaam maken zalig naast de voordeur.

Ik wil meer weten over BLVD10 >

 

WAARDEVAST BELEGGEN ZONDER RISICO

Met BLVD10 investeert u slim en zorgeloos in het stadswonen van de toekomst. Lees hier het artikel “Waarom investeren in Brussels vastgoed?”. Door de uitstekende projectligging, de alsmaar stijgende Brusselse bevolkingsgroei en het chronisch tekort aan kwalitatieve huisvesting in Brussel strijkt u gegarandeerd een mooi rendement (3,75%*) op.

Daarenboven kunnen we, in samenwerking met rentmeester Rencura, zorgen voor de verhuur en het beheer van uw investering. U hoeft dus nergens naar te kijken op administratief, financieel en technisch vlak. Het zoeken van huurders, reparaties, problemen, … worden door ons voor u opgelost.

Bij geen enkele andere vastgoedinvestering krijgt u zoveel zekerheid en zo weinig zorgen. Vanaf 199.000 euro en 3,75% rendement(*) investeert u slim en zorgeloos in het stadswonen van de toekomst.

Ik zoek een investeringsopportuniteit in Brussel >

 

* Vanafprijzen afhankelijk van beschikbaarheid, exclusief kosten ea –  Rendementsberekening op basis van simulatie. 

Een nieuwbouw aan 6% BTW!

Een studio of een appartement in BLVD10 Brussel komt in aanmerking voor verkoop aan 6% BTW (in plaats van 21%), mits voldaan aan de voorwaarden. We lichten het graag aan u toe.