Ace Leuven

ACE is een nieuw studentencomplex met coole studentenkamers en studio’s. Het project bevindt zich op een toplocatie in het centrum van Leuven op enkele minuten van de gezellige Vismarkt, de hippe Vaartkom en vlakbij het park van de abdij van Keizersberg.

  • Leuven

  • Studentenwoningen, Investeringsvastgoed

  • 2017 - 2021

  • 100% verkocht

  • Desmedt architecten

DE PERFECTE BALANS: STUDEREN ÉN WONEN IN LEUVEN

De drie afzonderlijke gebouwen staan rond een gemeenschappelijke tuin, waar het heerlijk tot rust komen is in deze bruisend studentenstad. Ace is een plek om te studeren, vrienden voor het leven te maken en het is een ideale uitvalsbasis om Leuven en de rest van de wereld te ontdekken!

Alle flats worden volledig instapklaar afgewerkt: trendy gemeubeld, geschilderd, inclusief verlichting, zelfs een koelkast en gordijnen zijn inbegrepen. Voor de flats die geen eigen keuken hebben zijn er voldoende gemeenschappelijke keukens voorzien, en om alles even los te laten is er aan het hoofdgebouw een volledig uitgeruste ontspanningsruimte.

 

EEN UITSTEKENDE INVESTERING!

De belangrijkste troeven van Ace op een rij:

– High-end ontwikkeling in een markt met veel vraag naar trendy afwerking en hedendaags comfort.

– Prachtig project op toplocatie in het centrum van Leuven.

– Toprendement en zicht op hoge meerwaarde.

...
Interesse?

Uw spaargeld levert amper tot geen rendement en u bent op zoek naar een investering die wél rendeert? Dan is investeren in vastgoed een goed idee. Of u nu net start of een doorgewinterde investeerder bent: we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Van vastgoed als belegging tot investeren in appartementen voor verhuur.

INVESTEREN, DAT DOEN WE SAMEN