Archiv 0.2 Leuven

ARCHIV 0.2, een trendy en stijlvolle nieuwbouwstudentenresidentie in het centrum van Leuven. Een echte toplocatie in een  rustige buurt op wandelafstand van campussen en het bruisende stadsleven.

  • Leuven

  • Studentenwoningen, Investeringsvastgoed

  • 2014 - 2016

  • 100% verkocht

  • Architeam BVBA

ARCHIV 0.2, ALLES WAT EEN STUDENT WENSEN KAN

Alle kamers zijn hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen, zijn volledig ingericht en gemeubeld, beschikken over eigen badkamer (met douche, lavabo en toilet). Sommige kamers in de residentie beschikken over een eigen terras of geven rechtstreeks uit op de tuin.

Daarnaast zijn er ook nog een gemeenschappelijke keukens, een ontspanningsruimte met de nodige voorzieningen en een grote, zonnige tuin met terras waar alle studenten gebruik van kunnen maken.

In het gebouw is er ook een afgesloten fietsenberging en een waslokaal voorzien. Wagens kunnen gestald worden in de ondergrondse autogarage.

 

Een niet te onderschatten troef, buitenruimte

Dankzij de ruime, gemeenschappelijke tuin, die grenst aan de ontspanningsruimte en keuken op de gelijkvloerse verdieping, kan elke student genieten van de nodige buitenlucht. Een gezellige BBQ, een leuke drink of gewoon een luchtje scheppen, het kan allemaal.

...
INTERESSE?

Uw spaargeld levert amper tot geen rendement en u bent op zoek naar een investering die wél rendeert? Dan is investeren in vastgoed een goed idee. Of u nu net start of een doorgewinterde investeerder bent: we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Van vastgoed als belegging tot investeren in appartementen voor verhuur.

INVESTEREN, DAT DOEN WE SAMEN