De Mes Leuven

Residentie De Mes is een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 44 gemeubelde en volledig instapklare studentenkamers met privatief sanitair. Daarnaast zijn er ook nog 5 appartementen in een afzonderlijk deel van het gebouw.

  • Leuven

  • Residentieel vastgoed, Investeringsvastgoed, Studentenwoningen

  • 2013 - 2015

  • 100% verkocht

  • Architeam BVBA

EEN STUDENTENKAMER IN DE MES, PERFECT ALS INVESTERING OF VOOR EIGEN STUDENT.

Het project is gelegen aan de Tiensesteenweg, net buiten de ring van Leuven en op wandelafstand van centrum en station.Naast de individuele, moderne en volledig gemeubelde kamers, zijn er ook 2 ruime en volledig geïnstalleerde gemeenschappelijke keukens met eetruimtes en bijhorende ontspanningsruimte voorzien, alsook 1 gemeenschappelijke studieruimte en een gezellige tuin.

Elke kamer wordt modern afgewerkt en van a tot z ingericht (ingebouwde kastenwand, modern meubilair, schilderwerken, lichtarmaturen,…) Eveneens is er in elke kamer een privé badkamer aanwezig, bestaande uit douche, wasmeubel en toilet.

Het gebouw telt ook 5 ruime apparrementen met prachtige tuin en/of terrassen.

De ondergrondse autostaanplaatsen en fietsenberging bieden parkeerruimte voor 21 wagens en 59 fietsen.

Het project wordt opgetrokken met duurzame materialen en voldoet aan de meest recente energiezuinige bepalingen.

INVESTEREN MET EEN BLIK OP DE TOEKOMST

Een goede investeren weerstaat de tand des tijds. Door te investeren in een energiezuinig nieuwbouwproject, vermijd u problemen in de toekomst. Het project “De Mes” wordt opgetrokken met duurzame materialen en voldoet aan de meest recente energiezuinige bepalingen.

Bovendien is Leuven een geliefde studentenstad én zal de vraag naar studentenvastgoed in de komende jaren alleen maar stijgen. Investeren in een studentenkamer of -studio, is een veilige en zekere belegging.

...
INTERESSE?

Uw spaargeld levert amper tot geen rendement en u bent op zoek naar een investering die wél rendeert? Dan is investeren in vastgoed een goed idee. Of u nu net start of een doorgewinterde investeerder bent: we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Van vastgoed als belegging tot investeren in appartementen voor verhuur.

INVESTEREN, DAT DOEN WE SAMEN