Nieuwbouwproject Park van Ruisbeek Kampenhout

In deze klassevolle parkomgeving, gelegen in het midden van de driehoek Brussel – Leuven – Mechelen, bevindt zich residentie “Park van Ruisbeek”. Het project biedt, naast ruimte voor een 20-tal appartementen, ook de mogelijkheid om uw zaak hier te vestigen.

  • Kampenhout

  • Investeringsvastgoed, Commercieel vastgoed

  • 14.831 m²

  • 2014 - 2016

  • 90% verkocht

  • Architeam

Wonen en werken in een groene parkomgeving

Park van Ruisbeek is een nieuwbouwcomplex bestaande uit 2 vrijstaande gebouwen in een prachtig, afgesloten privédomein met vijver.

Op de gelijkvloerse verdieping van dit prestigieus complex is er ruimte voor landschapskantoren,  die nog volledig naar eigen wensen kunnen afgewerkt worden. Beschikbare oppervlakten van 117 m² tot 471 m²

Voldoende parkeergelegenheid voor klanten op het domein en mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostaanplaatsen!

 

Uw zaak in een groene parkomgeving

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een casco ruimte met een totale oppervlakte van 471m2. Deze kan volledig naar wens ingedeeld en afgewerkt worden (minimale oppervlakte van 117m2), helemaal volgens de noden en wensen van uw zaak. Ook parkeergelegenheid is aanwezig en dit zowel op de site als, indien gewenst, ondergronds.

Bent u op zoek naar een kantoor of handelszaak met uitstraling én cachet op een zéér bereikbare locatie in Kampenhout? Grijp deze opportuniteit.

...
Interesse?

Op zoek naar een kantoor of praktijkruimte in een rustige parkomgeving? Neem contact met ons op en onze experten helpen u met plezier verder. Zo vinden we gegarandeerd het geschikte pand dat perfect bij u past.

Samen bouwen de uw droomzaak