PRESTIGIEUZE KANTOORRUIMTE ZOEKT EIGENAAR

In een groene omgeving in Kampenhout, op een afgesloten privédomein met vijver, staat nieuwbouwproject Park van Ruisbeek. Hier zoekt een mooie kantoorruimte een eerste eigenaar.

 

De ruimte van 117m2 is casco afgewerkt, wat maakt dat deze volledig naar nood en wens (van uw zaak) kan worden ingedeeld.

 

  • Kampenhout

  • Residentieel vastgoed, Commercieel vastgoed

  • 14.831 m²

  • 2014 - 2016

  • 100% verkocht

  • Architeam

Werken in het groen met zicht op het water

Nieuwbouwproject Park van Ruisbeek is een nieuwbouwcomplex bestaande uit twee vrijstaande gebouwen in een rustige, groene, private parkomgeving met vijver. De gebouwen herbergen 20 appartementen en vier landschapskantoren.

Het complex is gemakkelijk te bereiken door z’n centrale locatie in Kampenhout, in het midden van de driehoek Brussel – Leuven – Mechelen.

We bieden één nieuw kantoor te koop aan. Het kantoor heeft een oppervlakte van 117 m2 en kan helemaal naar nood en wens afgewerkt en ingericht worden.

Klanten kunnen zich parkeren op het domein en voor uw eigen wagen is er ondergronds plaats voorbehouden (mogelijkheid om apart aan te kopen).

 

WILT U WERKEN IN HET GROEN MET ZICHT OP HET WATER?

ALTIJD EEN INVESTERING DIE BIJ U PAST

Investeren in vastgoed? Bij Dyls kunt u rekenen op een uitgebreid en gevarieerd aanbod investeringsvastgoed: van kwaliteitsvolle appartementen, instapklare studentenkamers tot commerciële panden op toplocaties.

 

Als professionele investeringspartner vinden we samen met u de investering die perfect bij u past en die gegarandeerd rendeert.

 

...
Interesse?

Park van Ruisbeek staat voor klassevol wonen en werken. Bent u op zoek naar een commerciële locatie met uitstraling op een zeer bereikbare locatie? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.

Samen bouwen we uw droomzaak