Horecazaak TE HUUR in Leuven

Ontdek de perfecte locatie voor uw droomrestaurant in het hart van Leuven.

 

Wij presenteren met trots een unieke commerciële ruimte in een historisch pand, klaar om getransformeerd te worden tot het restaurant van uw dromen.

  • Leuven

  • Horeca

  • 355 m²

  • 2024

  • In ontwikkeling

  • A.R.T Architecten

Horecazaak op een Leuvense toplocatie

Moeten we het Hogeschoolplein nog aan u voorstellen? In de volksmond beter bekend als “’t Vêreke”, “Place des Invalides” of de “Pottekensmarkt”. Op deze toplocatie verhuurt Dyls een mooie horecazaak van circa 355m2.

Het handelspand is momenteel in renovatie en kan volledig naar wens ingevuld worden. Opgedeeld in een keukenzone (circa 40m2), een binnenruimte (circa 149m2), een groot, idyllisch terras aan de voorkant van het gebouw (circa 110m2) en een fijne buitenruimte incl. terras en tuin achteraan (circa 57m2).

Enkele troeven:

Authentiek Karakter: Het pand straalt charme en geschiedenis uit omdat alle authentieke elementen behouden zijn, de perfecte setting voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Centrale Locatie: Gelegen aan het bruisende Hogeschoolplein, omringd door een levendige atmosfeer en potentiële klanten. De Grote Markt, museum M, de Katholieke Universiteit, …bevinden zich op wandelafstand.

Ruimte voor Creativiteit: We bieden het pand casco aan, ideaal om de ruimte volledig naar uw wensen aan te passen en uw eigen stempel te drukken.

 

Of u nu een bekroonde chef-kok bent die zijn stempel wil drukken of een ondernemer die droomt van een gezellige eetgelegenheid, deze ruimte biedt eindeloze mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de eerste stap te zetten naar het creëren van uw unieke culinaire bestemming in Leuven. Maak van dit historische pand de thuisbasis van uw gastronomische visie!

 

Interesse? Neem rechtstreeks contact via 02/252.08.88 of  info@dyls.be.