Gezelligheid troef, gemaakt op uw maat

... augustus 11, 2022 / Nieuws

Waar vindt u nog een betaalbare woning? Ontdek nieuwbouwproject Fondatel: mooie nieuwbouwwoningen in het landelijke, bruisende Herne vanaf 283.900 euro.

De groene, rustige doch bruisende gemeente Herne is de ideale uitvalsbasis voor een gloednieuw, gezellig woonproject dat het beste van landelijk wonen en actief genieten combineert. Welkom op Fondatel!

Het nieuwbouwproject werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl.

Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kunt u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden. Zelfs een casco-woning behoort hier tot de opties.

Vanaf 283.900 euro (casco) vindt u in Herne een woning waar het voor u écht thuiskomen is.

Ik heb interesse in Fondatel, Herne