Industriezone in Haasrode verwelkomt nieuwe KMO-units

Ambachtenlaan: Waar bedrijvigheid en comfort samenkomen
... februari 5, 2024 / Commercieel

In de bruisende industriezone van Haasrode nabij Leuven heeft nieuwbouwproject ‘Ambachtenlaan’ het licht gezien: een modern KMO-park met twee kantoorruimtes en vijf bedrijfsunits. Gelegen op een strategische locatie, vlakbij de snelwegen E314 en E40, biedt dit project niet alleen gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersaders, maar ook een harmonieuze mix van industriële efficiëntie en huiselijke stijl. Laten we bekijken wat dit nieuwe bedrijfspand zo uniek maakt.

LOCATIEVOORDEEL

Een van de meest aantrekkelijke aspecten, van deze nieuwe KMO-units in Haasrode, is de gunstige ligging nabij de snelwegen E314 en E40, fietssnelweg F24 en op wandelafstand van de bushalte. Deze strategische positionering vergemakkelijkt niet alleen het woon-werkverkeer, maar opent ook deuren naar nieuwe zakelijke mogelijkheden. Bedrijven die zich hier vestigen, profiteren van de bereikbaarheid voor klanten, partners en medewerkers, wat de groei en ontwikkeling van hun ondernemingen bevordert.

RUIME PARKEERGELEGENHEDEN

Een ander voordeel dat bijdraagt aan de functionaliteit van dit pand is de overvloedige parkeerruimte. U hoeft zich dus zeker geen zorgen te maken dat klanten en partners geen parking zouden vinden.

MIX TUSSEN HUISELIJK EN INDUSTRIEEL

‘Ambachtenlaan’ onderscheidt zich ook door de aandacht die besteed is aan de architectuur. Hier wordt een perfecte harmonie gecreëerd tussen residentiële en industriële bouwmethoden. Het gebouw is niet alleen aangepast aan hedendaagse noden, maar verrast ook met zijn unieke textuur en contrast. De bedrijfsunits vloeien naadloos over in de kantoorvolumes, waardoor een verfijnde mix van industriële en huiselijke stijl ontstaat.

Medewerkers kunnen hier in een behaaglijke omgeving werken, waarin de professionele efficiëntie hand in hand gaat met het comfort van een huiselijke atmosfeer. Uit onderzoek van Acerta blijkt dat werknemers grotendeels van op kantoor werken, tot wel 3 à 4 dagen per week. Een prettige werkomgeving is daardoor dus extra belangrijk om getalenteerd personeel aan te trekken en te behouden. Het unieke concept van project ‘Ambachtenlaan’ maakt dit mogelijk.

ANTWOORD OP STIJGENDE VRAAG KMO-UNITS

De laatste jaren zien we een stijgende populariteit van KMO-units. Een van de belangrijkste redenen achter de groeiende vraag naar KMO-units is de behoefte aan flexibiliteit. Kleine en middelgrote ondernemingen vinden in deze units een ideale oplossing die zich aanpast aan hun veranderende behoeften. Het stelt bedrijven in staat om gemakkelijk uit te breiden of te krimpen, afhankelijk van de bedrijfsgroei, zonder langdurige en beperkende huurcontracten. Deze nieuwe KMO-units in Haasrode geven een antwoord op de behoeften van moderne ondernemingen.

Nieuwbouwproject ‘Ambachtenlaan’ in Leuven vormt de perfecte combinatie van locatievoordelen, ruime parkeergelegenheden, en een doordachte architectuur die hedendaagse zakelijke behoeften integreert met een vleugje huiselijke warmte. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een innovatieve en comfortabele werkomgeving, biedt dit KMO-park een uitstekende kans om te floreren in het hart van het bedrijvige Leuven.

Interesse in het kopen van een kantoorruimte of bedrijfsunit in dit KMO-park? Bekijk dan zeker project Ambachtenlaan en neem contact op met onze experts.