Ontdek uw droomwoning in Aarschot: Grijp deze unieke kans

Ontdekkingsdagen De Torens: 24 februari en 2 maart 2024
... februari 13, 2024 / Nieuws

Woonproject De Torens komt in een laatste fase. Op 24 februari en 2 maart openen de deuren voor het publiek, maar wel uitsluitend op afspraak. Dit geeft u als geïnteresseerde koper de gelegenheid om samen met onze verkoopadviseurs in alle rust en sereniteit de prachtige woonruimtes te verkennen. Schrijf u snel in om een plekje te bemachtigen.

Ontdek uw droomwoning in Aarschot (aan slechts 6% BTW*) op onze:

Ontdekkingsdagen op 24 februari en 2 maart!

WAT KAN U VERWACHTEN?

Persoonlijke rondleidingen: Ontdek de verschillende appartementen en penthouses die “De Torens” te bieden heeft. Laat u meeslepen door de unieke architectonische details en voel de sfeer die dit project uitstraalt.

Informatieve gesprekken: Het team achter “De Torens” staat klaar om alle vragen te beantwoorden en details te verstrekken over het project, de beschikbare eenheden, en de nabijgelegen voorzieningen.

Sfeer proeven: Beleef de sfeer van wonen in “De Torens” tijdens de ontdekkingsdagen. Stel je voor hoe het zou zijn om te genieten van het adembenemende uitzicht en de voorzieningen die deze woongemeenschap te bieden heeft.

UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Om de exclusiviteit van de ontdekkingsdagen te waarborgen, zijn bezoeken uitsluitend op afspraak. Maak uw afspraak eenvoudig door het contactformulier in te vullen of via info@dyls.be. Hopelijk mogen we u snel verwelkomen!

VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% BIJ NIEUWBOUW

Tot 31 december 2024 kan u een nieuwbouwwoning in De Torens kopen aan een gunsttarief van 6% BTW in plaats van 21%. Deze maatregel is slechts tijdelijk en van toepassing aangezien op deze site sprake is van afbraak en heropbouw. Dyls koos hier voor de recuperatie en verkaveling van bestaande grond zonder in te boeten op verlies van groen door nieuwe verkavelingen.

Ontdek uw droomwoning in Aarschot alvast op onze website. Dit project valt onder de 6% BTW regeling*.

*mits voldaan aan de voorwaarden

Plan uw persoonlijk ontdekkingsmoment