Kopen op plan, hoe werkt dat?

Alles over een nieuwbouwwoning op plan kopen
... februari 21, 2024 / Nieuws

Een woning aankopen is een grote stap, dat begrijpen we bij Dyls maar al te goed. We laten dan ook niets aan het toeval over. Als u een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement op plan aankoopt, wordt u van A tot Z begeleid: van de eerste infobrochure tot de definitieve oplevering. Zo zorgen we ervoor dat het plan in geen tijd uitgroeit tot een droomwoning waar u écht kan thuiskomen. Hoe we dat precies doen? Ontdek het hier.

Dyls - Kopen op plan, hoe werkt het?

Kopen op plan, hoe werkt dat? We nemen u mee in de verschillende stappen van dit proces.

STAP 1: DE AANKOOP

Heeft u een woning of appartement gevonden dat qua locatie en concept volledig aan uw wensen voldoet? Proficiat! Dan stellen we graag een compromis of verkoopovereenkomst op die de aankoop definitief maakt.

STAP 2: DE AFWERKING

We werken de woning 100% op uw maat af. Ons team van experts staat klaar om samen met u een instapklare woning te realiseren die perfect past bij uw levensstijl en persoonlijke smaak. We begeleiden u van A tot Z: van het bepalen van de positie van uw stopcontacten tot de keuze voor tegels of parket en de indeling van uw keuken of badkamer. Bovendien kan u altijd terecht bij uw vaste contactpersoon die op de hoogte is van de vordering van de werken en die uw dossier door en door kent.

STAP 3: DE OPLEVERING

Tijdens de werken zal uw contactpersoon u regelmatig informeren over de vordering van de werf. Als de werken beëindigd zijn, is het grote moment daar, de oplevering. U ontvangt de sleutels van uw woondroom en kan verhuizen.

DE VELE VOORDELEN OP EEN RIJ
  1. Keuzevrijheid en aanpassingsmogelijkheden
  2. Begeleiding van A tot Z
  3. Garanties op bouwkwaliteit en constructie
  4. Transparant budget
  5. Volledig nieuwe woning volgens de nieuwste normen
  6. Lagere onderhoudskosten op korte termijn
  7. Slimme investering
  8. Volledige bescherming dankzij de Wet Breyne

Ontdek onze verschillende nieuwbouwprojecten op onze projectpagina.

Bij Dyls hebben we meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen en bouwen van nieuwbouwprojecten op maat van onze kopers. Meer weten over onze werkwijze of expertise? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.