Vaartkom: De urban hotspot van Leuven

De onweerstaanbare aantrekkingskracht van de Vaart
... januari 15, 2024 / Nieuws

Dat Leuven een populaire stad is, heeft ze te danken aan haar rijke geschiedenis en bruisende cultuur. De laatste jaren stond vooral de Vaartkom in de schijnwerpers. Ze vormt vandaag de urban hotspot van Leuven. De stad werkte een ontwerp uit dat ruimte biedt voor groen, ontmoetingsplaatsen en waterbeleving. Ontdek samen met ons hoe dit industriële gebied een metamorfose onderging.

VAN INDUSTRIEEL HART NAAR LEVENDIGE WOONWIJK

De Vaartkom, gelegen aan het kanaal Leuven-Mechelen, heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan. De oude, karakteristieke pakhuizen en silo’s, zijn omgetoverd tot moderne appartementen en kantoren, waardoor een unieke mix van historische en hedendaagse architectuur is ontstaan. Bovendien is de aantrekkelijke ligging nabij het centrum, gecombineerd met de charmante omgeving en de moderne voorzieningen een enorme troef.

HOTSPOT VOOR JONG EN OUD

De beide oevers vergroenen met bomen en struiken en beide oevers zullen een prachtige wandelpromenade vormen langs het water. Dit alles maakt van de Vaartkom een aantrekkelijke urban hotspot en dat zien ook de lokale handelaren.

De woonwijk bruist van de hippe restaurants en bars, winkels en culturele voorzieningen. Naast de Vaartkom zelf, bieden ook het Sluispark en het Park van de Abdij van Keizersberg in de buurt, uitstekende mogelijkheden voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, joggen, fietsen en picknicken. De Vaartkom is dus niet alleen een woonwijk, maar een levensstijl die velen verleidt.

LUXE IN SKY ONE

Stap binnen in een weergaloos staaltje van luxe en elegantie aan de Vaartkom, waar onze volledig afgewerkte modelwoning in project Sky One de belichaming is van verfijnd wonen. Deze exclusieve woning aan het water heeft niet alleen een bevoorrechte ligging met een prachtig uitzicht op de Vaart, maar biedt ook een ongeëvenaarde levensstijl waar elk detail doordacht is vormgegeven. Dit afgewerkte appartement geeft u een unieke kans om eigentijds wonen te omarmen in één van de meest gewilde buurten van Leuven.

Goed nieuws, de sleutel tot deze modelwoning wacht nog steeds op zijn nieuwe eigenaar.

Grijp deze kans om de trotse eigenaar te worden van deze unieke woning, waar modern design samensmelt met tijdloze elegantie. Neem contact met ons op voor meer informatie, uw toekomst aan de Vaart begint hier.

VERNIEUWING IN 2024

Ook in 2024 zal Dyls met trots een reeks verfijnde projecten lanceren die de nieuwe standaard van het hedendaags wonen definiëren. De innovatieve ontwikkelingen vormen een perfecte combinatie van modern design, duurzaamheid en een ongeëvenaarde levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een bruisende stadservaring of een oase van rust te midden van de natuur, onze projecten bieden voor elk wat wils.

Wenst u meer informatie over ons aanbod in deze buurt of heeft u interesse in onze andere projecten YOU te Leuven, De Torens te Aarschot, BLVD10 te Brussel en Fondatel te Herne? Bekijk dan zeker onze andere pagina’s.